Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Texaco 10W-40 Global DHD-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco 10W-40 Global DHD-1
Cod produs
XPWS6514-AT
Out Of stock
Descriere
Nu mai pierde vremea comparand oferte, motorul utilajului tau asteapta lubrifiantul care sa-l scoata din ghearele uzurii si ale depunerilor. Vrea si el sa se pastreze curat si in perfecta stare de sanatate, astfel ca are nevoie de o lubrifiere de cea mai buna calitate. Alege acest ulei motor Texaco 10W-40 Global DHD-1 de inalta performanta si motorul utilajului tau va da randamentul pe care il astepti de la el. Lubrifiantul acesta are la baza o formula inovatoare, dezvoltata special pentru motoarele diesel care opereaza in conditii dificile. N-ai de ce sa-ti faci griji, provocarile sunt o delectare pentru el, caci stie cum sa le faca fata, protejandu-ti motorul in pofida dificultatilor.

Daca ai dubii privind compatibilitatea acestui produs cu motorul utilajului tau, contacteaza-ne! Ne lamurim imediat cum stau lucrurile, ca sa fii sigur ca faci achizitia potrivita. De altfel, de orice alt produs ai avea nevoie pentru utilajul tau - consumabile sau piese de schimb - le vei gasi cu siguranta la noi si iti oferim si suport tehnic pentru a le alege pe cele potrivite. Nu te sfii sa ne ceri ajutorul, suna-ne!

Ulei motor Texaco 10W-40 Global DHD-1 - o lubrifiere corespunzatoare te scuteste de multe batai de cap!
Acest ulei motor Texaco 10W-40 Global DHD-1 este formulat pentru a asigura performante fiabile in privinta mentinerii calitatii uleiului si este destinat motoarelor diesel Euro I,II, III, IV si V. Asigura protectie impotriva depunerilor de namol la temperaturi scazute sau a oxidarii la temperaturi ridicate, impiedicand totodata formarea depunerilor pe pistoane. Performantele sale in ce priveste capacitatea de curatare si controlul aciditatii confera fiabilitate si previn coroziunea motorului si a lagarelor. Protejeaza optim impotriva uzurii cauzate de funingine sau de depuneri si previne cresterea excesiva a vascozitatii precum si colmatarea filtrului. Proprietatile sale garanteaza, de asemenea, prelungirea duratei de viata a motorului.

Ai intrebari? Aici suntem!
Oricat de priceput ai fi intr-ale utilajelor, o parere in plus nu strica niciodata, mai ales cand vine din partea unor specialisti si e si gratuita. Cand te confrunti cu probleme tehnice, nu ezita sa ne contactezi. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea unei piese, fie ca nu dai de cap unei defectiuni, intreaba-ne si vom gasi impreuna solutia cea mai buna. Echipa noastra de specialisti iti sare in ajutor, ca sa poti rezolva totul dintr-o lovitura. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Promptitudinea este importanta pentru noi, de aceea acest ulei motor Texaco 10W-40 Global DHD-1 ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. E suficient sa ne suni sau sa ceri o oferta online. De asemenea, poti ridica produsul si direct de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Destinat motoarelor diesel Euro I,II, III, IV si V

Poate fi utilizat in motoare diesel aspirate sau supraalimentate, cu sau fara sistem de racire intermediara, asigura performanta in majoritatea  motoarelor prevazute cu sistem de recirculare a gazelor arse (EGR), a celor prevazute cu sistem de reductie catalitica selectiva (SCR) si in motoare fara sisteme de post-tratare a gazelor de esepament cu filtru de particule diesel (DPF).

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura