Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru vindrover Case 8840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 8840
Cod produs
TX85JQ47-RE
Out Of stock
Descriere
Pe rafturile din depozitul nostru, se odihnesc mii de piese de schimb a caror calitate superioara nu poate fi contestata! Printre acestea, se numara si o asemenea pompa alimentare vindrover Case 8840 din imagini. Nu e vorba de lauda, dar pompa noastra este o productie alternativa de succes ce abia asteapta sa demonstreze de ce este capabila. A fost prelucrata cu grija, atentie si precizie, in conformitate cu tehnicile moderne. Calitatea sa superioara se datoreaza materialelor folosite! Nu mai sta pe ganduri si investeste in functionarea eficienta a utilajului pe care il detii. Dotat corespunzator, acesta va fi capabil sa mute si muntii din loc. Ia acum legatura cu noi!

Pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus, trebuie sa muncesti cu ambitie, pasiune si perseverenta. Nu le mai permite problemelor sa-si puna amprenta asupra starii tale de spirit. In cazul in care, te confrunti cu o situatie neplacuta a carei rezolvare pare a fi un mister, contacteaza-ne. Cunoastem acest domeniu de la A, la Z! Te vom sfatui asa cum stim mai bine, indrumandu-te spre identificarea solutiei eficiente si rapide de care ai nevoie. Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale! Stii unde ne poti gasi!

Pompa alimentare vindrover Case 8840 - calitatea face diferenta! Utilajul tau merita doar ceea ce este mai bun!

O scurta caracterizare a pieselor de schimb? Ajutoare de nadejde de dimensiuni diferite, cu responsabilitati unice, ce se asigura ca utilajul munceste la adevarata sa valoare. Intrucat sunt complementare, acestea se sustin reciproc pe tot parcursul activitatilor. Cat despre aceasta pompa alimentare vindrover Case 8840 din imagini, ea face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor. Aceasta a fost fabricata in Europa, fiind o productie alternativa de succes, de o calitate excelenta. Mai mult, vine la pachet alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pasiune, ambitie si consultanta tehnica gratuita!

Oferim mai mult decat piese de schimb! Inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul de consultanta tehnica gratuita. Astfel, vom comunica mult mai usor, fiindu-ti alaturi oricand si oriunde. Acesta vine la pachet cu o serie de beneficii, si anume:

Identificari rapide si sigure
Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
Recomandari si sfaturi cu privire la montaj, la ingrijirea corespunzatoare a pieselor
Interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli

Nici nu trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa achizitionezi aceasta piesa de schimb! O astfel de pompa de alimentare pentru vindrover Case 8840 dispune de un certificat de garantie, valabil 12 luni. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Pasii pentru a comanda una sau mai multe piese de schimb sunt simpli! Fie ne apelezi telefonic, fie completezi cererea de pe site-ul nostru, iar comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cei mai buni curieri! De asemenea, te asteptam si la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti. Iti ridici personal piesa de schimb, facem cunostinta si iti prezentam mult iubitul nostru depozit.

Un montaj desavarsit din orice punct de vedere iti ofera mult asteptata garantie ca totul va functiona asa cum trebuie. Colaboreaza exclusiv cu profesionistii din domeniu! Daca ai nevoie de o recomandare, apeleaza-ne fara doar si poate!

Specificatii tehnice

Pompa este actionata mecanic (cu membrana), are prinderea in 2 suruburi si dimensiunile ei sunt:

44 mm distanta dintre gauri
55mm lungimea levierului
Admisia de ’’
Iesirea de ’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura