Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator Case 580SV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case
Cod produs
O23YQFIJ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest cap de bara Case 580SV te asteapta gata de lucru in depozitul nostru. El este pregatit sa preia sarcinile piesei defectate daca utilajul tau se confrunta cu probleme. Iata-l in imagini. E nou, e bine construit, este perfect pentru utilajul tau. Este produs doar din materiale de calitate, semn ca nu a fost scapat niciun detaliu la conceperea si fabricarea lui. Se monteaza la puntea fata. Acum ca ai toate informatiile poti sa ne suni. Ah, iata, o faci deja!

Daca vrei sa ai o activitate de succes, trebuie sa stapanesti doua lucruri: timpul si informatia. Pe ambele trebuie sa le controlezi in regim de eficienta si creativitate. Este deloc simplu, fireste. Zilnic trec prin fata ochilor mii de piese si de informatii legate de ele. Trebuie sa fii foarte bun ca sa separi graul de neghina. Noi ne-am construit o echipa care reuseste acest lucru. Si recolteaza de pe camp, pentru tine, tot ce e mai bun, relevant si care sa asigure un real suport pentru utilajele tale. Cauta-ne, suntem pregatiti.

Cap de bara Case 580SV - cauta-ne, suntem pregatiti pentru tine!
Este o componenta importanta a sistemului de directie. Un cap de bara este responsabil de modul in care roata se misca. Acesta conecteaza cilindrul de directie la fuzetele de directie, realizand virarea rotilor.

Piese de calitate - servicii de calitate!
Ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Chiar si de la Antipozi, caci astazi nimic nu mai e departe.  Consultantii nostri nu tin cont de distante ci de problema. Sunt nerabdatori sa ti-o preia si sa o disece. Au raspuns la orice intrebare si solutie la problema pe care le-ai ridicat-o legata starea utilajului tau. La un pret pentru unii imposibil - zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Livrare
Timpul inseamna bani, nimic nou pana aici. Tocmai din acest motiv avem la dispozitie toate solutiile in ceea ce priveste expeditia. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar cap de bara complet pentru buldoexcavator Case 580SV va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca nu esti sigur cum sa montezi acest produs in utilajul tau, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Agenda noastra acopera intreg cuprinsul tarii. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme in magazie.

Specificatii tehnice:

• Lungime - 430mm
• Filet la un capat - 22mm
• Filet la celalalt capat - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura