Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
9DX7YOVN-IA
Out Of stock
Descriere
Rezistenta este cea mai importanta caracteristica a oricarui cap de bara si oricarei bielete de directie. Acest cap de bara complet Caterpillar 420D este o achizitie sigura pentru ca are in alcatuire cele mai bune materiale! Piesa este fabricata in ateliere de mecanica din Italia. Normele de productie sunt respectate intocmai, iar compatibilitatea cu buldoexcavatorul tau este asigurata! Ce putem sa-ti mai spunem noi despre acest produs de calitate superioara? Ca nu te va lasa la greu si va fi produsul fiabil la care sperai! Cere oferta!

Capul de bara se livreaza complet, insemnand ca vei primi bieleta de directie, capatul de bara si piulita de reglare! Vei monta la puntea din fata aceasta componenta senzationala! Normal ca ai si certificat de garantie, vorbim de o piesa serioasa, care asigura toata siguranta in timpul manevrarii utilajului. Poti sa ne suni, informatiile suplimentare se obtin in mod gratuit! Primesti asistenta tehnica gratuita din partea consilierilor nostri. Daca iti doresti si montajul profesionist sa ti-l asiguram, trebuie doar sa ne spui!

Cap de bara complet Caterpillar 420D - directia te asculta!

Capul de bara este o componenta cheie a sistemului de directie. Un cap de bara aduce mult cu articulatiile pe care le avem si noi in corp si arata aproape la fel. Acesta este responsabil de modul in care roata se misca. Capetele de bara au rolul de a conecta fuzeta de bratul suspensiei si de a asigura libertatea de miscare a rotii cu o frecare cat mai mica. Daca acesta se defecteaza, vei descoperi ca primul semn este suspensia mai slaba pe punea din fata.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest cap de bara complet pentru buldoexcavator Caterpillar 420D vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Acest cap de bara complet Caterpillar 420D va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Filet bieleta - 21,85mm
Filet spre bascula - 21,85mm
Lungime 243mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura