Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cap de bara complet Case 84264410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case
Cod produs
ASDFH3YW-SC
Out Of stock
Descriere
Acest cap de bara Case 84264410 despre care iti vom vorbi acum, se afla deja la noi pe rafturi. Modelul pe care il detinem este foarte rezistent si fiabil. De altfel, ne aprovizionam doar cu ce este inalt calitativ. De aceea, cunoastem la detaliu cum trebuie exploatat un utilaj Case ca acesta. Ce este bine si ce nu este bine. Unde poti forta si unde nu. Iti oferim aceste informatii absolut gratuit. Te asteptam. Ce este al nostru este si al tau.

Aceasta piesa este una originala si am adus-o de departe. Este astfel conceputa incat sa faca posibila inlocuirea modelului initial la aceleasi caracteristici tehnice. Nu aprovizionam niciodata dupa criteriul distantei de furnizor, ci doar dupa cel al calitatii produsului. Daca cel mai bun este fabricat in Asia, ok, il aducem de acolo. Iti recomandam sa ne suni intotdeauna pe noi, pentru ca avem o vasta experienta in acest domeniu. Desigur, adaugam discutiei si un pret foarte bun pentru piesa. Vino si cere-o. E faionsag.

Cap de bara Case 84264410 - ce este al nostru este si al tau
Este o componenta importanta a sistemului de directie. Un cap de bara este responsabil de modul in care roata se misca. Acesta conecteaza cilindrul de directie la fuzetele de directie, realizand virarea rotilor.

Piese de calitate - servicii de calitate!
Ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Chiar si de la Antipozi, caci astazi nimic nu mai e departe.  Consultantii nostri nu tin cont de distante ci de problema. Sunt nerabdatori sa ti-o preia si sa o disece. Au raspuns la orice intrebare si solutie la problema pe care le-ai ridicat-o legata starea utilajului tau. La un pret pentru unii imposibil - zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Livrare
Timpul inseamna bani, nimic nou pana aici. Tocmai din acest motiv avem la dispozitie toate solutiile in ceea ce priveste expeditia. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar cap de bara complet Case 84264410 va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca nu esti sigur cum sa montezi acest produs in utilajul tau, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Agenda noastra acopera intreg cuprinsul tarii. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme in magazie.

Specificatii tehnice:

• Lungime - 430mm
• Filet la un capat - 22mm
• Filet la celalalt capat - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura