Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator Case 580ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case
Cod produs
GPQ89R54-SC
Out Of stock
Descriere
Acest cap de bara Case 580ST doarme lenes intr-un raft foarte bine intretinut al depozitului nostru. Zici ca e un caine inainte de marea vanatoare. Si ce asteapta? Desigur, stapanul vanator. Te asteapta pe tine. Caci, iata, sistemul de transmisie al utilajului tau isi da arama pe fata. Calm! O rezolvam pe loc. Luam cainele de pe raftul despre care ti-am vorbit, il punem pe pozitia “atac!” si ti-l expediem. Vaneaza defectiunea intr-o secunda. O informatie suplimentara - piesa se monteaza la puntea fata.

Edificiul depozitului nostru are la baza o fundatie foarte solida. Asa cum trebuie sa fie orice constructie, fie ea fizica, fie ea teoretica. O fundatie solida te apara de orice cutremur economic. Cum este si parteneriatul nostru. Bazat, la randu-i, pe o fundatie solida. Iar una din pietrele din temelie ale acesteia este sinceritatea. Ne dorim sa ne spui de fiecare data despre experienta avuta cu noi. Invatam foarte repede din erori, daca le facem. In fiecare noua zi ne dorim sa fim o varianta imbunatatita a ceea ce am fost ieri. Construim impreuna.

Cap de bara Case 580ST - construim impreuna
Este o componenta importanta a sistemului de directie. Un cap de bara este responsabil de modul in care roata se misca. Acesta conecteaza cilindrul de directie la fuzetele de directie, realizand virarea rotilor.

Piese de calitate - servicii de calitate!
Ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Chiar si de la Antipozi, caci astazi nimic nu mai e departe.  Consultantii nostri nu tin cont de distante ci de problema. Sunt nerabdatori sa ti-o preia si sa o disece. Au raspuns la orice intrebare si solutie la problema pe care le-ai ridicat-o legata starea utilajului tau. La un pret pentru unii imposibil - zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Livrare
Timpul inseamna bani, nimic nou pana aici. Tocmai din acest motiv avem la dispozitie toate solutiile in ceea ce priveste expeditia. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar cap de bara complet pentru buldoexcavator Case 580ST va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca nu esti sigur cum sa montezi acest produs in utilajul tau, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Agenda noastra acopera intreg cuprinsul tarii. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme in magazie.

Specificatii tehnice:

• Lungime - 430mm
• Filet la un capat - 22mm
• Filet la celalalt capat - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura