Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW332

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag
Cod produs
BJ9Z26GL-SC
Out Of stock
Descriere
Stim ca ne-am facut treaba doar atunci cand utilajul tau iti livreaza performanta pe care ti-am promis-o. Iar noi iti recomandam si oferim doar piese de schimb de calitate, care sa faca posibil acest lucru. Asa este si acest tampon compactor Bomag BW332 care este un produs proiectat astfel incat sa iti ofere rezultatele asteptate. Rezistenta pe termen lung si fiabilitate de exceptie, la un pret avantajos!

Exista un singur lucru ce poate acomoda obiectivele indraznete cu mediul dificil si complex de lucru la care este expus zilnic utilajul tau. Acest lucru este calitatea. Iar la ACN Piese Utilaje ne asiguram ca ea insoteste orice produs pe care il comanzi de la noi. Poti sa fii sigur ca ai ales cu capul, iar rezultatele nu vor inceta sa apara. Bonus, daca ai nelamuriri ne poti contacta oricand! Consultanta este gratuita!

Tampon compactor Bomag BW332 - nu ezita sa optezi pentru performanta!!
Conceput pentru a amortiza socurile si vibratiile pe care le intalneste compactorul in anevoioasa lui misiune de a crea suprafate stabile, uniforme si durabile, tamponul cilindru vibrare se poate deteriora uneori prea usor. Fie se supraincalzeste, fie este expus la substante chimice care nu-i priesc, fie impactul intalnit de compactor este prea puternic. Oricare ar fi motivul, utilajul nu poate functiona fara aceasta piesa. Micutul tampon cilindru vibrare din oferta este lucrat dintr-un cauciuc rezistent, putand astfel sa minimizeze mai eficient vibratiile. Astfel, el protejeaza mai bine utilajul si contribuie cu brio la randamentul lui.

ACN Piese Utilaje iti ofera serviciu de consultanta fara niciun cost!
Acum te-ai lamurit ca la ACN Piese Utilaje gasesti tot ce-ti trebuie? Inclusiv acest tampon de care ai nevoie in momentul chiar astazi. Ne suni, ne scrii sau ne vizitezi, si noi ne conformam cererii tale. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere consultanta gratuita, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana nelamurit. Contacteaza-ne cu incredere!

Livrare
Ne dorim, la fel ca tine, sa intri in posesia acestui tampon cilindru vibrare compactor Bomag BW332 comandat, in cel mai scurt timp posibil. Ajunge, de regula in maxim 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. O experienta buna de cumparare este prioritatea noastra, de aceea lucram la foc continuu sa satisfacem nevoile utilajului tau din dotare. Contacteaza-ne!

Montaj
Montajul asigura plasarea piesei nou intr-un ansamblu mai complex, contribuind la functionalitatea lui. De aceea, operatiunea trebuie efectuata cu atentie, de preferat intr-un service autorizat. ACN Piese Utilaje te poate pune in contact cu cel mai apropiat specialist in domeniu, din zona ta. Suna-ne si afla cat de usor este!

Specificatii tehnice:

• 170 x 90mm
• Cauciuc
• Filet M20
Trimite mesaj
Din Gura in Gura