Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW190
Cod produs
637N94OW-LP
Out Of stock
Descriere
In universul constructiilor, fiecare element, indiferent de cat de mic sau neobservat pare la prima vedere, are o influenta semnificativa asupra succesului proiectului tau. Acest lucru este valabil si in privinta acestui tampon cilindru vibrare Bomag BW190 excelent. Desigur, dimensiunea sa poate sa nu impresioneze la prima vedere, dar rostul sau in functionarea corecta a utilajului este esential. Este elementul fundamental, fara de care nu poate exista performanta, rezistenta si fiabilitate in industria constructiilor.

Daca nu ai aflat pana acum, ACN Piese Utilaje este locul unde realitatea intalneste performanta intr-un mod plin de echilibru. Suntem mandri de parcursul nostru si de pasiunea noastra pentru calitate. Fara trucuri sau fantezii, ne ghidam dupa devotamentul nostru pentru a oferi cea mai buna experienta. Pasiunea noastra merita sa fie impartasita, si suntem aici pentru a-ti oferi exact ceea ce ai nevoie. Alatura-te realitatii noastre si alege din selectia noastra de piese de inalta calitate pentru a face din proiectele tale o realitate de succes!

Tampon cilindru vibrare Bomag BW190 - Performanta fara Compromisuri!
Rolul sau in constructii este crucial pentru obtinerea unei calitati superioare a lucrarilor. Acest mic, dar esential detaliu actioneaza ca un amortizor, absorband socurile si vibratiile generate in timpul procesului de compactare a solului sau asfaltului. Prin aceasta, asigura atat protectia utilajului impotriva uzurii premature, cat si cresterea eficientei operationale. Calitatea suprafetei finisate depinde in mare masura de distributia uniforma a fortelor de compactare, iar tamponul contribuie la realizarea acestui obiectiv. Astfel, acest mic component joaca un rol major in mentinerea durabilitatii utilajului, in eficienta energetica si, in cele din urma, in succesul proiectelor de constructie.

Calitatea consultantei - Lumina pe calea succesului!

La ACN Piese Utilaje, oferim un serviciu de consultanta cu adevarat deosebit, creat special pentru a te sustine in procesul de achizitie a pieselor de care ai nevoie. Echipa noastra de experti este disponibila pentru a-ti furniza informatii detaliate si recomandari personalizate, astfel incat sa poti alege cu incredere cele mai potrivite componente pentru echipamentul tau. Ne dorim sa te ghidam spre alegeri intelepte si sa facem procesul de achizitie mai usor, astfel incat sa te poti dedica proiectelor tale cu incredere si sa le abordezi cu succes.

Livrare

La ACN Piese Utilaje, ne straduim sa fim la inaltimea asteptarilor tale in ceea ce priveste livrarea. Cu noi, primesti acest tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW190 in doar 24 de ore, oriunde in tara, pentru a evita orice intrerupere in proiectul tau. Asadar, te incurajam sa ne contactezi!

Montaj

Un montaj perfect este esential pentru functionarea corecta a echipamentului tau. De aceea, recomandam cu tarie ca piesele de schimb achizitionate sa fie montate de catre specialistii nostri cu experienta.

Specificatii tehnice

170 x 90mm
Cauciuc
Filet M20

Acest tip de tampon este compatibil si cu urmatoarele modele compactoare : Bomag BW190AD-5, Bomag BW190ADO-5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura