Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW213

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW213
Cod produs
RV0SGFNQ-MA
Out Of stock
Descriere
Bucura-te de magia functionarii perfecte a compactorului tau cu noul tampon cilindru vibrare Bomag BW213 din oferta noastra! Atunci cand solul prezinta denivelari care te impiedica sa iti realizezi proiectul, stii ca e timpul sa apelezi la aceasta piesa magica. Ea asigura un montaj precis al cilindrului masiv din fata compactorului tau, transformand fiecare proiect intr-o reusita. Asezata cu grija, aceasta piesa transforma compactorul tau intr-o forta puternica si rezistenta, aducand eficienta si durabilitate muncii tale. Rezistenta si calitatea acestei piese sunt atributele cu care ne mandrim! Rezultatele exceptionale te vor convinge de acest fapt!

Un tampon cilindru vibrare Bomag BW213 puternic -piesa de care ai nevoie!

Noi stim cat de esential este ca totul sa functioneze perfect. O munca finalizata la timp aduce satisfactii imense. Un proiect dus la capat reprezinta cartea de vizita a celui care l-a finalizat. Cu toate acestea, uneori pot aparea mici probleme, cum ar fi defectiunile la nivelul cilindrului compactorului tau. Daca ai nevoie de un tampon cilindru vibrare Bomag BW213 nu sta pe ganduri si da-ne un semn. Suntem aici sa te ghidam si sa iti oferim sprijinul necesar pentru a achizitiona tamponul potrivit pentru utilajul tau. Ne gasesti pe site-ul nostru sau ne poti suna! Vom rezolva impreuna problema ta, asigurandu-ne ca finalul va fi unul fericit.

Un asemenea tampon cilindru vibrare se poate monta si pe: Bomag BW213BVC, Bomag BW213BVC-5, Bomag BW213D-3, Bomag BW213D-4, Bomag BW213D-4I, Bomag BW213D-5, Bomag BW213DH, Bomag BW213DH-3, Bomag BW213DH-4, Bomag BW213DH-4I, Bomag BW213DH-5, Bomag BW213DHC-4, Bomag BW213PD-3, Bomag BW213PD-4, Bomag BW213PD-5, Bomag BW213PDH-3, Bomag BW213PDH-4, Bomag BW213PDH-4I, Bomag BW213PDH-5 si Bomag BW213PDHC-4

Piesa potrivita - disponibila oricand la ACN Piese Utilaje!
Decizia potrivita este in mainile tale, iar echipa noastra de experti este aici sa te sustina. Cu ajutorul consilierilor nostri, vei obtine informatiile necesare pentru a te asigura ca piesa aleasa se potriveste perfect cu utilajul tau sau vei putea identifica corect problema tehnica. Indiferent de piesele de care ai nevoie, suntem aici sa te sprijinim in cel mai prompt mod posibil! Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Oferim consultanta gratuita si abia asteptam sa te ajutam!

Livrare
Nu stiu cum sa explic asta, dar curierii se misca foarte repede! Un tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW213 nou, rezistent, iti va fi livrat in circa 24 de ore. Daca te afli in apropierea sediului nostru, faci comanda si poti sa il iei chiar de aici.

Montaj
Montajul piesei este un lucru minutios si care cere profesionalism. De aceea, recomandarea noastra este ca montajul sa fie facut de un mecanic cu experienta.

Specificatii tehnice

Dimensiune: 170x 90 mm
Material: cauciuc
Filet M20
Trimite mesaj
Din Gura in Gura