Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW212

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW212
Cod produs
JU510TPM-MA
Out Of stock
Descriere
Avand rolul principal de a compacta si nivela suprafetele, un asemenea utilaj este folosit in constructii si lucrari de infrastructura. Imagineaza-ti solul ca o patura pufoasa. Ai nevoie de un utilaj perfect functional! Ai nevoie asadar de un tampon cilindru vibrare Bomag BW212 - pentru ca utilajul tau sa o preseze ferm, strangand patura si facand-o mai solida si mai densa, exact asa cum facem cand asezam lucrurile intr-o valiza, pentru a face loc mai mult. Daca solul este ca o suprafata neregulata sau cu denivelari, ai nevoie de aceasta piesa pentru ca utilajul tau sa devina acea bagheta magica care indreapta si netezeste acea suprafata. Astfel, solul devine o baza plana si frumoasa, pentru a construi pe ea. Totodata, daca ai montat bine acest tampon, cilindrul compactor elimina bulele de aer din sol, facandu-l mai stabil si mai puternic. Este ca si cum am indeparta aerul dintr-un balon umflat, astfel incat solul sa fie mai solid.

Tampon cilindru vibrare Bomag BW212 - prietenul de care ai nevoie!
Un asemenea tampon cilindru vibrare transforma utilajul tau intr-un partener de incredere in constructii. Cu puterea sa, compactorul face solul mai solid si pregatit pentru a construi pe el lucruri minunate. Niveleaza si netezeste suprafetele, ajutand la crearea unor drumuri si fundatii mai bune. El este asemenea unui prieten de incredere care lucreaza alaturi de tine pentru a face munca mai usoara si mai eficienta. Cu un Bomag BW212 ce are montat acest tampon cilindru vibrare din oferta noastra, poti conta intotdeauna pe sprijinul unui prieten de incredere pe santier!

Tamponul pe care ti-l propunem se poate monta si pe: Bomag BW212D-3, Bomag BW212D-5, Bomag BW212DH-5 si Bomag BW212PD-40

Produsul care iti lipseste - la un click distanta de tine!
Descopera o varietate minunata de produse de incredere la doar un click distanta! Aceste optiuni sunt preferate de multi si primesc evaluari excelente. Sunt alegeri apreciate pentru performanta lor deosebita si sunt recomandate pentru fiabilitatea lor. Exploreaza aceste produse si vei gasi optiuni care se bucura de o reputatie solida si de aprecieri pozitive. Acum poti alege cu incredere, stiind ca vei gasi pe site produse de inalta calitate pentru nevoile tale. Da-ti voie sa descoperi si sa te bucuri de o experienta de cumparaturi simpla si prietenoasa!

Ia-l acasa astazi!
Poti achizitiona cu usurinta produsul, fie accesand site-ul nostru, fie sunand la numerele de telefon disponibile. Alegerea potrivita este la indemana ta, iar echipa noastra de experti este aici sa te asiste. Cu ajutorul consilierilor nostri, poti obtine informatiile necesare pentru a te asigura ca piesa aleasa este compatibila cu utilajul tau sau poti sa identifici corect problema tehnica. Indiferent de piesele de care ai nevoie, suntem aici sa te ajutam in cel mai prompt mod posibil! Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Oferim consultanta gratuita si suntem bucurosi sa te ajutam!

Livrare
Lucrurile se misca foarte repede la ACN Piese Utilaje! Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW212 iti va fi livrat in 24 de ore. Sau poti veni tu, dupa ce ai facut comanda, sa il ridici de la sediul nostru.

Montaj
Montajul corect al piesei te poate scuti de multa bataie de cap. Sugestia noastra este sa apelezi la un mecanic cu experienta pentru aceasta procedura.

Specificatii tehnice

Dimensiune: 170x 90 mm
Material: cauciuc
Filet M20
Trimite mesaj
Din Gura in Gura