Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-297

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-297
Cod produs
2Z84VQY5-LA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau nu mai vrea sa lucreze? Pune-l din nou la treaba o coroana punte Dana Spicer 212-297 care este o piesa originala si de calitate inalta. Aceasta piesa face parte din categoria pieselor de transmisie si are rolul de a transmite puterea de la planetara la roata, garantand astfel o tractiune eficienta si o rezistenta ridicata. Este fabricata din materiale de calitate superioara, care ii confera o durata de viata lunga si o protectie impotriva uzurii si a socurilor mecanice.

Gama noastra variata de produse se adreseaza in special profesionistilor care isi desfasoara activitatea in domenii precum agricultura si constructiile. Oricand apar pauze neprevazute in munca si iti dau batai de cap. Pentru a nu-ti prelungi timpul de inactivitate, iti propunem o serie de piese potrivite pentru necesitatile tale. Preturile lor accesibile te vor ajuta sa le procuri imediat!

Coroana punte Dana Spicer 212-297 - Mai performanta ca niciodata!
Aceasta piesa joaca un rol esential in sistemul de transmisie, montandu-se in interiorul puntii, pentru a transmite puterea de la planetara la roata. Defectiunile acestei componente pot cauza pierderea tractiunii, aparitia zgomotelor ciudate sau chiar blocarea utilajului. Pentru a evita aceste probleme, schimba piesa imediat ce se defecteaza.

Cand situatia devine dificila, apeleaza la sfatul unui specialist de la ANC Piese Utilaje!
Specialistii nostri sunt mereu aici pentru tine. Serviciile noastre de consultanta sunt gratuite, fie ca alegi sa ne contactezi online ori telefonic pentru a dialoga. Tu alegi cum iti e mai usor! Suntem siguri ca nu vei ramane dezamagit de calitatea ajutorului pe care ti-l oferim.

Livrare
Beneficiaza acum de livrare rapida in doar 24 de ore! Comanda coroana punte Dana Spicer 212-297 de inalta calitate si primesti in cel mai scurt timp posibil. Pentru cei grabnici, oferim si optiunea de ridicare personala de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Facem totul pentru ca tu sa ai acces rapid la ceea ce ai nevoie! Comanda acum!

Montaj
Pentru a beneficia la maximum de produsul achizitionat, recomandam montajul acestuia intr-un service autorizat. Este esential sa apelezi la profesionisti pentru a asigura instalarea corecta si sigura a piesei tale. In cazul in care nu ai inca un service de incredere, suntem aici sa te ajutam. Oferim contactul unuia dintre partenerii nostri, garantandu-ti astfel o experienta completa si lipsita de griji.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura