Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 111-297

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 111-297
Cod produs
BT9RZHE5-AM
Out Of stock
Descriere
Ai observat un sunet enervant venind dinspre planetara? Mecanicul ti-a recomandat deja sa inlocuiesti coroana punte cu una nou-nouta, si-atunci te-ai pus pe cautat! Si, uite-asa, ai ajuns pe pagina noastra, de unde nu mai vrei sa pleci pentru ca stii de ce suntem in stare si ce avem in dotare. Na, ca am facut si o rima! Daca mecanicul a pus diagnosticul, atunci iti punem si noi la dispozitie niste detalii despre aceasta coroana punte Dana Spicer 111-297 din oferta noastra. Performanta, fiabilitate garantata, transfer eficient de energie... Sa continuam? OK! Durata de viata prelungita, mentinere, in timp, a proprietatilor materialului, randament sporit... Pe urmatoarele te invitam sa le afli de la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Bine ai venit in universul ACN Piese Utilaje, un loc in care nu conteaza cat de amplu sau cat de ambitios e proiectul tau, ca noi tot gasim ac de cojocul problemelor cu care te confrunti! Suntem aici ca sa-ti raspundem la orice curiozitate, intrebare, problema... Ne-au trecut atat de multe si variate situatii prin mana de-a lungul timpului, incat am capatat o bogata experienta, de pe urma careia am avut multe de invatat. Suntem aici pentru tine, indiferent de ce ai nevoie. Contacteaza-ne chiar astazi!

Coroana punte Dana Spicer 111-297 - cea mai buna investitie pentru buzunarul tau!

Dupa cum ii sugereaza denumirea, aceasta coroana ajuta la transmiterea puterii de la planetara la roata. Pentru a oferi siguranta imbunatatita si eficienta sporita, piesa a fost proiectata din materiale suficient de rezistente incat sa nu-si schimbe proprietatile pentru o buna perioada de timp. In ciuda calitatii pe care o poarta, aceasta coroana se afla la un pret foarte avantajos in oferta noastra!

Numai cand pronunti „ACN Piese Utilaje”, gandul iti zboara la economii

Bun-venit in lumea pieselor de schimb, un spatiu in care detaliile fac diferenta si fiecare piesa are o poveste de spus! ACN Piese Utilaje este un loc impresionant in care suntem dedicati sa indeplinim toate dorintele clientilor nostri in materie de produse si servicii care tin de competentele noastre. Suntem mereu pregatiti sa gasim raspunsuri la intrebarile si curiozitatile tale. Nu conteaza cat de complicat sau simplu este proiectul tau, suntem aici sa te sustinem!

Livrare
Primiti cu livrarea in 24 de ore? Atat ne ia sa ajungem la tine! Utilajul tau nu va astepta niciun minutel in plus dupa acest coroana punte Dana Spicer 111-297 exceptionala! Contacteaza-ne!

Montaj
Nu iesi pe strasse cu sculele de mesterit ca sa inlocuiesti coroana aceasta singur-singurel! Stai acasa si trimite utilajul la service! La unul autorizat, preferabil! Astfel, vei avea garantia calitatii si sigurantei lucrarii.

Specificatii

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura