Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-212/370

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-212/370
Cod produs
ADFZWQ4T-MC
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca ti-ai trimit utilajul pe un santier dificil si brusc, simti ca rotile nu raspund cum ar trebui. Tractiunea scade, zgomote neobisnuite provin de la punte iar lucrul eficient devine o amintire. Aici intervine necesitatea unei piese de schimb de incredere. Dar de unde puteti obtine acea piesa vitala care sa asigure continuitatea si eficienta lucrului dumneavoastra? Alege o coroana punte Dana Spicer 357-212/370 noua, piesa originala Dana Spicer esentiala pentru utilajul tau!

Vanduta de ACN Piese Utilaje, aceasta componenta de transmisie vine cu promisiunea unei calitati superioare, o rezistenta exceptionala si o fiabilitate incontestabila. Iar noi? Noi iti stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare si asistenta tehnica necesara. Intra in legatura cu un specialist si asigura-te ca masinariile iti merg ca unse. Fa astazi ce este necesar pentru o zi de maine mai productiva!

Gata sa infrunti terenul cu o Coroana punte Dana Spicer 357-212/370 autentica?
Special conceputa pentru a transmite eficient puterea de la planetara la roata, aceasta incheie povestea problemelor cauzate de piesele uzate. Daca piesa existenta este deteriorata, apar probleme precum lipsa de tractiune sau zgomote stranii in utilajul dumneavoastra. Fereste-te de acestea inlocuind-o cu o componenta originala si de inalta calitate, disponibila imediat si la preturi accesibile.

Specialisti tehnici, mereu la dispozitie!
Asigura-te ca utilajul tau functioneaza la capacitate maxima, fara intreruperi neasteptate. Echipa noastra de specialisti iti ofera mereu consultanta tehnica gratuita. Te ajutam cu alegerea piesei de schimb potrivite si nu numai. Incearca si tu! Contacteaza-ne chiar acum!

Livrare
Nu lasa ca defectiunile sa incetineasca ritmul de lucru. Comanda acum coroana punte Dana Spicer 357-212/370 si o primesti rapid, in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii.

Montaj
Pentru o reparatie de durata si performante maxime, urmati recomandarile noastre de intretinere si optati pentru servicii de montaj profesioniste! La cerere, putem trimite chiar noi un mecanic priceput.

Specificatii tehnice
Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura