Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
76SUVGNL-SC
Out Of stock
Descriere
Iti lipseste o coroana punte Dana Spicer 212-310 Doar pana azi. Articolul se gaseste deja in depozitul nostru si este pregatit ca sa il comanzi. La noi ajung doar modele care aduc plus functionarii si nu minus, toate produse apartin celor mai cunoscute branduri din lume. Ne intereseaza in primul rand ceea ce te intereseaza si pe tine in primul rand - calitatea. Lucrarile de calitate se finalizeaza cu utilaje de calitate, iar un utilaj de calitate este compus din piese de calitate. Adica ale noastre.

Defectiunile apar si cand te astepti dar, mai ales, cand nu te astepti. N-au niciun respect, draga! Iti vine sa innebunesti, nu alta. Pana aici, gata! Nu le lasa sa-si puna amprenta asupra starii tale de spirit. Pentru orice defectiune, exista reparatia ei. Si nu e doar un banal enunt, e realitatea din teren.  Depinde de determinarea ta de a o rezolva cat mai iute. Noi iti suntem alaturi oricum si oricand. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe site. Impreuna, vom gasi solutia perfecta.

Coroana punte Dana Spicer 212-310 prietena utilajului tau
Coroana punte se refera la partea interioara a puntii vehiculului, care include un set de roti dintate sau angrenaje care transfera puterea de la transmisie la roti. Aceste angrenaje sunt esentiale pentru functionarea corecta a puntii si pentru distributia uniforma a cuplului la rotile motrice. Dana Spicer este un producator recunoscut de componente pentru transmisii si punti de vehicule, inclusiv roti dintate, angrenaje, rulmenti si alte piese.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un sprijin binevenit pentru tine!
Chiar se intampla! Consultantii nostri raspund foarte rapid solicitarii tale. Te asculta atenti ca sa identifice corespunzator problema. Isi noteaza, mai pun intrebari daca este cazul. Este nevoie de un diagnostic cat se poate de corect. Apoi iti dau solutia. Si nu una standard, ci exact aceea care are fit cu situatia utilajului. Iti recomanda piesa compatibila si, cat ai muta la TV de pe un program pe altul, piesa este deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre. Executia lucrarii te asteapta sa o duci la bun sfarsit.

Livrare
Iar daca te-ai hotarat sa cumperi aceasta coroana punte Dana Spicer 212-310 atunci este momentul sa ne auzim. Noi ne vom grabi cu expedierea, stim ca esti in mare graba. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montaj
Montajul este ultimul lucru care mai e este de facut inainte de a porni din nou la treaba. Iti dam sun sfat traditional romanesc - nu lasa pe maine ce poti face azi. Asadar, nu astepta sa se intample o minune. Cheama un mecanic chiar acum! El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice:
• Z = 70
• Diametru exterior = 208mm
• Diametru interior = 182mm
• L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura