Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Perkins 4.212

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 4.212
Cod produs
F9DU3YST-IA
Out Of stock
Descriere
Iti propunem sa arunci o privire la oferta noastra pentru pompa de combustibil. Te va surprinde cat de bine vei iesi la pret daca o vei achizitiona. Pompa de alimentare motor Perkins 4.212 ii ofera echipamentului fluxul necesar de combustibil. Acesta va functiona realmente mai bine si va fi in stare sa raspunda comenzilor tale pentru ca va fi bine hranit. Este produsa in Uniunea Europeana si are in alcatuire materiale de foarte buna calitate care permit o utilizare de lunga durata.

Pompa este mecanica, iar axul cu came o actioneaza. Ti se livreaza imediat ce plasezi comanda si vei avea bonus o garnitura. Acest element se foloseste pentru a etansa corpul pompei de blocul motor. Iti mai spunem ca ar fi necesar sa schimbi si filtrul de combustibil acum, odata cu pompa. Este simplu si rapid sa prelungesti functionalitatea optima a piesei comandate. Sunt multe sfaturi pe care am vrea sa ti le oferim, dar aici nu este loc destul. Ne poti suna oricand pentru ca noi iti oferim consultanta tehnica gratuita!

Pompa de alimentare motor Perkins 4.212 - axul cu came o actioneaza!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare pentru motor Perkins 4.212 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de alimentare motor Perkins 4.212 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura