Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Magneti Marelli MSR697

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Magneti Marelli
Cod produs
OW0A8KLP-SC
Out Of stock
Descriere
Cand umbli disperat dupa piese de schimb, totul pare complicat si interzis. Consum de energie pentru un rezultat indecis. Cel mai bine fa asa, mergi pe principiul punct ochit, punct lovit! In traducere, intra pe site-ul ACN Piese Utilaje. Astfel ai acces la toate piesele compatibile cu utilajul tau. Spre exemplu, cand ai nevoie de un demaror bun si rezonabil ca pret, acest electromotor Magneti Marelli MSR697 este o optiune sigura si la indemana. Este la fel ca unul original din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, insa la un pret mult mai atractiv. Este foarte rezistent, este foarte prezent, este cel mai potrivit! Suna si cere o oferta!

Si inca ceva, pana nu uitam. Daca pe langa electromotor mai e nevoie de vreun alt produs, fie el din alta0 gama functionala, indrazneste! Asta nu incarca si nici nu complica in vreun fel mult comanda. Dimpotriva. Solicita-le consultantilor nostri o oferta extinsa si se rezolva. Ba chiar ai un avantaj. Comandand ambele produse (sau mai multe), primesti un pret imbunatatit semnificativ. Hai ca e bine! 😊

Electromotor Magneti Marelli MSR697 - suna si cere o oferta!
Defectiunile unui electromotor pot proveni din diferite cauze fizice, mecanice sau de operare umana. Putem mentiona: caldura excesiva care poate duce la topirea izolatiei, acumularea de impuritati, expunerea la umezeala (care poate conduce la corodarea partilor metalice ale electromotorului). Totusi, in general, la utilajele mai noi electromotorului i se asigura protectie, astfel incat sa nu poata interactiona cu fortele sau agentii din exterior.

Cine stie, cunoaste
Ai ajuns la locul potrivit. Nu e pomul laudat, e chiar pomul roditor. Aici creste fructul denumit serviciul gratuit de consultanta. Il culegi si te hranesti imediat cu intelepciune, cunostinte, solutii. Consultantii nostri sunt acolo sa te sustina si sa te indrume in directia cea dreapta. Cu ajutorul lor vei comanda piesa potrivita, vei obtine infos cu privire la competentele ei, vei gasi solutii la alte probleme. Aici intalnesti si locul potrivit si omul potrivit. Bine ai venit!

Garantie
Deoarece, pentru noi, clientii reprezinta cea mai importanta avere, suntem atenti sa adaugam in colet si certificatul de garantie, alaturi de factura. Acest electromotor Magneti Marelli MSR697 cumparat de la noi primeste o perioada de 6 luni garantie, pentru defectiunile din fabrica. Toata lumea multumita.

Livrare
Pana cand o viata amara? Avem si vesti bune, lasa situatia mondiala! Deoarece stim ca esti grabit si nu prea ai timp sa astepti, uite, facem o magie. Comanda ta va ajunge in maxim 24 de ore. Ei, ce zici? Esti important pentru noi, tocmai din acest motiv ne dorim sa-ti primesti cat mai repede piesele comandate de la noi. Te asteptam! Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Hocus Pocus!

Montaj
Montajul profesionist este micul secret al succesului, acela pe care il cunoaste toata lumea. Fara un montaj bun nu te poti bucura nici de caracteristicile nemaipomenite ale piesei achizitionate, nici de o functionare optima a utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaj profesionist!

Specificatii tehnice:
• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura