Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Magneti Marelli 943252271

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Magneti Marelli
Cod produs
J27R5BQW-SC
Out Of stock
Descriere
Dintr-o gama orbitoare de superbe electromotoare, disponibile in oferta noastra, iti vorbim acum despre acest electromotor Magneti Marelli 943252271 pentru ca ai nevoie de el acum. Curajosul demaror este fabricat sub brand arhirecunoscut de piata. Calitatea lui este una excelenta, iar noi il oferim spre vanzare la pret de tovaras de suferinta. Daca il comanzi va ajunge la tine insotit de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Alege calitatea, inainte de orice, si sortii vor lucra pentru tine!

Pentru orice fel de detalii legate de compatibilitatea demarorului cu motorul utilajului tau, fa cel mai simplu lucru - contacteaza-ne! Telefonic, online, cum iti vine la indemana, noi suntem prezenti la celalalt capat. Un consultant din echipa noastra de specialisti te va indruma sa alegi reperul adecvat echipamentului, caci chiar stie! Cheama-ne atunci cand simti ca este necesar!

Electromotor Magneti Marelli 943252271 - readuce soarele pe strada motorului utilajului tau
Defectiunile unui electromotor pot proveni din diferite cauze fizice, mecanice sau de operare umana. Putem mentiona: caldura excesiva care poate duce la topirea izolatiei, acumularea de impuritati, expunerea la umezeala (care poate conduce la corodarea partilor metalice ale electromotorului). Totusi, in general, la utilajele mai noi electromotorului i se asigura protectie, astfel incat sa nu poata interactiona cu fortele sau agentii din exterior.

Cine stie, cunoaste
Ai ajuns la locul potrivit. Nu e pomul laudat, e chiar pomul roditor. Aici creste fructul denumit serviciul gratuit de consultanta. Il culegi si te hranesti imediat cu intelepciune, cunostinte, solutii. Consultantii nostri sunt acolo sa te sustina si sa te indrume in directia cea dreapta. Cu ajutorul lor vei comanda piesa potrivita, vei obtine infos cu privire la competentele ei, vei gasi solutii la alte probleme. Aici intalnesti si locul potrivit si omul potrivit. Bine ai venit!

Garantie
Deoarece, pentru noi, clientii reprezinta cea mai importanta avere, suntem atenti sa adaugam in colet si certificatul de garantie, alaturi de factura. Acest electromotor Magneti Marelli 943252271 cumparat de la noi primeste o perioada de 6 luni garantie, pentru defectiunile din fabrica. Toata lumea multumita.

Livrare
Pana cand o viata amara? Avem si vesti bune, lasa situatia mondiala! Deoarece stim ca esti grabit si nu prea ai timp sa astepti, uite, facem o magie. Comanda ta va ajunge in maxim 24 de ore. Ei, ce zici? Esti important pentru noi, tocmai din acest motiv ne dorim sa-ti primesti cat mai repede piesele comandate de la noi. Te asteptam! Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Hocus Pocus!

Montaj
Montajul profesionist este micul secret al succesului, acela pe care il cunoaste toata lumea. Fara un montaj bun nu te poti bucura nici de caracteristicile nemaipomenite ale piesei achizitionate, nici de o functionare optima a utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaj profesionist!

Specificatii tehnice:
• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura