Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Magneti Marelli MSN697

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Magneti Marelli
Cod produs
UZSAJBW2-SC
Out Of stock
Descriere
Cunoastem foarte bine mecanica si nu trebuie sa facem presupuneri. Asadar, stim demarorul este componenta esentiala pentru buna functionare a motorului. Si stim si faptul ca, pentru a-l inlocui pe cel uzat, ai nevoie de o piesa de schimb de calitate. Acest electromotor Magneti Marelli MSN697 din oferta noastra, este un dispozitiv special conceput si realizat pentru tipul tau de utilaj greu. Obtii, la o calitate similara, un pret mult mai bun. Lucrezi cu noi, ramai cu bani in plus in buzunar.

Cere acum o oferta pentru demarorul pe care ti l-am propus si vei incerca o stare de bine si siguranta. Nu ai cum sa nu fii interesat de o asemenea piesa? Avem dispozitivul deja pe raft, unde nu apuca se se depuna praful. Pentru ca el satisface pe deplin exigentele antreprenorilor interesati. Poate fi livrat imediat, oriunde in tara. Distanta nu a fost niciodata o problema pentru noi. Nu trebuie sa fie nici pentru tine. Suna-ne si comanda!

Electromotor Magneti Marelli MSN697 - readuce soarele pe strada motorului utilajului tau
Defectiunile unui electromotor pot proveni din diferite cauze fizice, mecanice sau de operare umana. Putem mentiona: caldura excesiva care poate duce la topirea izolatiei, acumularea de impuritati, expunerea la umezeala (care poate conduce la corodarea partilor metalice ale electromotorului). Totusi, in general, la utilajele mai noi electromotorului i se asigura protectie, astfel incat sa nu poata interactiona cu fortele sau agentii din exterior.

Cine stie, cunoaste
Ai ajuns la locul potrivit. Nu e pomul laudat, e chiar pomul roditor. Aici creste fructul denumit serviciul gratuit de consultanta. Il culegi si te hranesti imediat cu intelepciune, cunostinte, solutii. Consultantii nostri sunt acolo sa te sustina si sa te indrume in directia cea dreapta. Cu ajutorul lor vei comanda piesa potrivita, vei obtine infos cu privire la competentele ei, vei gasi solutii la alte probleme. Aici intalnesti si locul potrivit si omul potrivit. Bine ai venit!

Garantie
Deoarece, pentru noi, clientii reprezinta cea mai importanta avere, suntem atenti sa adaugam in colet si certificatul de garantie, alaturi de factura. Acest electromotor Magneti Marelli MSN697 cumparat de la noi primeste o perioada de 6 luni garantie, pentru defectiunile din fabrica. Toata lumea multumita.

Livrare
Pana cand o viata amara? Avem si vesti bune, lasa situatia mondiala! Deoarece stim ca esti grabit si nu prea ai timp sa astepti, uite, facem o magie. Comanda ta va ajunge in maxim 24 de ore. Ei, ce zici? Esti important pentru noi, tocmai din acest motiv ne dorim sa-ti primesti cat mai repede piesele comandate de la noi. Te asteptam! Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Hocus Pocus!

Montaj
Montajul profesionist este micul secret al succesului, acela pe care il cunoaste toata lumea. Fara un montaj bun nu te poti bucura nici de caracteristicile nemaipomenite ale piesei achizitionate, nici de o functionare optima a utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaj profesionist!

Specificatii tehnice:
• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura