Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Iskra/Letrika AZJ3199

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iskra/Letrika
Cod produs
Y2C1SE50-SC
Out Of stock
Descriere
Piesele care compun utilajul tau nu sunt facute sa reziste eoni. Nu ca nu ar fi o idee buna. Dar… nu se poate. Tot ce poti sa faci este sa le asiguri o intretinere corecta, pentru ca ele sa respecte cel putin functionarea propusa in cartea tehnica. La fel cum trebuie sa se intample si cu acest electromotor Iskra/Letrika AZJ3199 Va veni si ziua inlocuirii lui. Si va trece foarte repede pentru ca vom fi imediat acolo cu piesa sa de schimb din acelasi model. Ba chiar si cu un mecanic bun, daca ai nevoie de montaj. Ia priveste, este deja pe drum.

Business-ul de succes se poate face doar in relationship. Trebuie sa ai conexiuni bune cu toti. Cu angajatii tai, cu managementul tau, cu administratiile locale, cu furnizorii, cu mecanicii si atelierele mecanice, cu toata lumea. Si, intotdeauna, o conexiune speciala cu partenerii tai de afaceri, cei care trebui sa-ti asigure, atunci cand ai nevoie, necesarul de materiale, materii prime etc. Noi suntem partenerul care te sprijina la orice ora si in orice situatie. Utilajele tale vor lucra fara oprire.

Electromotor Iskra/Letrika AZJ3199 - lucrezi usor cu acest demaror
Un motor electric (sau electromotor) este un dispozitiv electromecanic ce transforma energia electrica in lucru mecanic. Transformarea in sens invers, a energiei mecanice in energie electrica, este realizata de un generator electric. Nu exista mari diferente de principiu intre cele doua tipuri de masini electrice, acelasi dispozitiv putand in unele cazuri indeplini ambele roluri in situatii si scheme de conectare diferite.

Cine cere imediat primeste…
… consultanta competenta si complet gratuita. Pentru ca a informa e un gest de good will, iar asta se face din placere si nu pentru bani. Suntem gata sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand te afli intr-un stopaj mecanic. Alaturi de noi totul devine simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Poti sa contezi pe asta! Suna-ne oricand.

Garantie
Acest electromotor Iskra/Letrika AZJ3199 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru pe care ti-l oferim de fiecare data. Ca sa fie bine. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Expedierea produselor noastre se face cu viteza gandului. Am ales colaborarea cu cei mai rapizi curieri, ca sa curga totul precum apa minerala in paharul rece. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta in ce vagauna lucrezi. Ajungem si acolo!

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori pot fi la orice ora la tine pentru a asigura un montaj reusit al piesei de schimb. Apeland la ei economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile legate de acest serviciu.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura