Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Iskra/Letrika 11.130.552

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iskra/Letrika
Cod produs
V3TWLJXA-SC
Out Of stock
Descriere
Vestile bune circula repede si ele. Chiar mai iute decat la radio gardul din satul unde ai lucrari de efectuat. Si, nah, babutele barfitoare nu s-au digitalizat. Tot la gard, tot la gard. Iata deja ne-ai sunat ca sa intrebi daca avem acest electromotor Iskra/Letrika 11.130.552 disponibil “prin depozit”. Consilierul nostru ti-a raspuns imediat ca detinem aceasta piesa. Si avem nu doar electromotorul solicitat, ci si orice alta piesa de schimb compatibila cu utilajul tau. Daca ai o lista, hai sa o discutam. Bifam rand cu rand, pana la capat.

Uneori, in goana utilajului, e posibil sa nu te prinzi de lucrurile din jurul tau. Nu e nimic, surpriza va fi si mai placuta cand vei afla ca noi nu suntem doar un magazin de piese de schimb pentru utilaje. Mult, mai mult. Programul 9-17 este doar o informatie pentru autorizatie. Asadar, nu ne limitam la livrarea de produse. Pentru ca, pe langa acestea tu primesti in plus: informatii, garantie, consultanta si multa empatie. Caci punem suflet in tot ce facem. Si te vei convinge de acest lucru din primul apel telefonic. Cu noi lucrezi nu doar pentru ca ai nevoie, ci si pentru ca ai placerea. Te-am convins?.

Electromotor Iskra/Letrika 11.130.552 oricand pentru tine
Electromotorul auto sau demarorul asigura turatia minima necesara pentru pornirea unui motor termic.
Acesta este de fapt un motor electric de curent continuu, alimentat de la bateria masinii, care actioneaza, prin intermediul unui cuplaj mecanic, volanta motorului termic. Este format din: carcasa, stator, rotor, suport perii, solenoid de cuplare, ansamblu pinion de angrenare, cuplaj unisens si arc de revenire. Pentru pornirea motorului, electromotorul se cupleaza cu roata dintata pozitionata pe volanta acestuia prin intermediul unui pinion. Angrenarea dintre pinionului demarorului si coroana dintata a volantei are loc doar in momentul pornirii.

Serviciu ireprosabil, doar la ACN posibil!
Validitatea ofertelor noastre de piese de schimb si servicii este demonstrata de calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Este o legatura directa, nemijlocita. In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, pe care sa le primesti rapid si care sa te scoata din necaz. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti.

Garantie
Acest electromotor Iskra/Letrika 11.130.552 cumparat de la noi isi va face treaba pentru ca este o piesa aleasa competent, dupa regula si nu intamplator. Ti-o vom trimite impreuna cu un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Bine de stiut!

Livrare
Este o etapa importanta si avem grija sa fie una cu final fericit. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine poti da demarorul mecanicului ca sa il monteze. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Te asteptam pentru urmatorul produs!

Montaj
Nu fi ezitant atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut dupa manual, dar si rapid cat ai zice demaror, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar piesa de schimb isi va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura