Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Iskra/Letrika 11.130.117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iskra/Letrika
Cod produs
YWTK6053-SC
Out Of stock
Descriere
Calitatea acestui electromotor Iskra/Letrika 11.130.117 care se gaseste la noi in depozit este una fara vicii ascunse. Ne aprovizionam pentru tine doar cu produse de o calitate sigura si evidenta. In rafturile noastre se gasesc doar piese de schimb validate de lumea antreprenorilor. Sunt performante, sunt solide si rezistente. Cumparand de la noi, utilajul tau va functiona la fel ca in cea mai buna zi a lui, iar tu iti vei putea desfasura programul fara intreruperi neprevazute.

Noi nu suntem ca altii. Noi ne atasam pozitiv emotional de clientii nostri. Ne pasa de eficienta activitatatii lor si de sanatatea utilajelor pe care le detin. Ca si cum ar fi ale noastre. Noi suntem bine cand lor le este bine. Si nu suntem nici noi fericiti cand utilajele nu le functioneaza. Cand acestea cedeaza, stim de motiv de teama inseamna, dar mai stim si ca prietenul la nevoie se cunoaste. Intervenim imediat asupra echipamentului defect si ii refacem statusul functional. Suntem intotdeauna aproape.

Electromotor Iskra/Letrika 11.130.117 la fel de bun ca in cea mai buna zi
Electromotorul auto sau demarorul asigura turatia minima necesara pentru pornirea unui motor termic.
Acesta este de fapt un motor electric de curent continuu, alimentat de la bateria masinii, care actioneaza, prin intermediul unui cuplaj mecanic, volanta motorului termic. Este format din: carcasa, stator, rotor, suport perii, solenoid de cuplare, ansamblu pinion de angrenare, cuplaj unisens si arc de revenire. Pentru pornirea motorului, electromotorul se cupleaza cu roata dintata pozitionata pe volanta acestuia prin intermediul unui pinion. Angrenarea dintre pinionului demarorului si coroana dintata a volantei are loc doar in momentul pornirii.

Serviciu ireprosabil, doar la ACN posibil!
Validitatea ofertelor noastre de piese de schimb si servicii este demonstrata de calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Este o legatura directa, nemijlocita. In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, pe care sa le primesti rapid si care sa te scoata din necaz. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti.

Garantie
Acest electromotor Iskra/Letrika 11.130.117 cumparat de la noi isi va face treaba pentru ca este o piesa aleasa competent, dupa regula si nu intamplator. Ti-o vom trimite impreuna cu un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Bine de stiut!

Livrare
Este o etapa importanta si avem grija sa fie una cu final fericit. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine poti da demarorul mecanicului ca sa il monteze. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Te asteptam pentru urmatorul produs!

Montaj
Nu fi ezitant atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut dupa manual, dar si rapid cat ai zice demaror, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar piesa de schimb isi va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura