Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Cargo 110536

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cargo
Cod produs
E8V7RHZB-SC
Out Of stock
Descriere
Fireste ca atunci cand ai nevoie de un electromotor Cargo 110536 te gandesti la o piesa care cumuleze in acelasi timp o calitate maxima si un cost cat se poate de mic. Prin carti i se mai spune si raport calitate/pret. Asa trebuie sa faca orice om de afaceri onest, daca tine la echilibrul bugetului sau. De aici e limpede, trebuie sa ne suni pe noi. Avem piesa de schimb care detine cel mai optim raport calitate/pret. Nu ai cum sa ti-o refuzi. Suntem corecti si te tratam cu respect. Propunerile noastre sunt corecte, transparente si ne dorim sa fim intotdeauna prima optiune pentru tine.

Consultantii nostri iti ofera cele mai bune recomandari si nu te lasa pana obtin rezolvarea problemei. Ei cauta raspunsuri si solutii complete, fara improvizatii sau amanari. Ei te vor invata sa iti calculezi bugetul pentru revizii si reparatii nu dupa costul piesei de schimb ci dupa durata ei de viata. Un proprietar de masini grele cu experienta va face o lista cu ce caracteristici tehnice trebuie sa inglobeze piesa pe care vrea sa o cumpere. Variabila pret va fi intotdeauna secundara. Principale sunt: calitatea, rezistenta si fiabilitatea. Invatam unii de la altii si devenim mai buni.

Electromotor Cargo 110536 o - propunere corecta, transparenta si optima
Un motor electric (sau electromotor) este un dispozitiv electromecanic ce transforma energia electrica in lucru mecanic. Transformarea in sens invers, a energiei mecanice in energie electrica, este realizata de un generator electric. Nu exista mari diferente de principiu intre cele doua tipuri de masini electrice, acelasi dispozitiv putand in unele cazuri indeplini ambele roluri in situatii si scheme de conectare diferite.

Zborul spre destinatia reusita este astazi gratuit
La fel si serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim fara cost. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid la apelul telefonic, te vor asculta atenti si vor identifica pe loc problema cu care te confrunti. Este nevoie de un diagnostic cat se poate de corect, iar eu stiu sa faca asta. La final, iti vor recomanda piesa compatibila si, cu un enter pe taste, piesa va fi deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre!

Garantie
Niciun incident neplacut sau neprevazut nu se poate intampla cu acest electromotor Cargo 110536 daca este un reper cumparat de la noi. Ne aprovizionam doar cu produse varfuri de gama, certificate de piata. Si, chiar si asa, iti vom trimite un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Si-am urcat frumos pe-o sa! 😊

Livrare
Iar daca te-ai hotarat sa cumperi acest electromotor atunci este momentul sa ne auzim la un telefon. Noi vom urgenta expedierea, stim ca esti in mare graba. Iar tu iti vrei freca palmele de nerabdare, dar nu pentru multa vreme. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi la sediu, de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... lasa palmele in pace, gata, s-a rezolvat!

Montaj
Montajul este etapa finala, este ca Manchester City - Internationale Milano in finala Ligii. Castiga cel care respecta planul de joc. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa “loveasca varza” daca nu stie cu ea. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura