Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Cargo 110964

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cargo
Cod produs
8RDPQO9K-SC
Out Of stock
Descriere
Asigura-te intotdeauna inainte de a lua decizia, ca ai toate argumentele care sa te faca sa cumperi acest electromotor Cargo 110964 din oferta noastra. Si le sunt, slava Domnului! Pana la urma, de ce sa nu cumperi una aproape moca de la un speculant? Din talcioc sau targ. E simplu, raspunsul ti-l va da chiar utilajul tau care va stramba din nas doar cand te va vedea venind cu piesa fake. Iti va spune ca nu se face asa si va refuza sa functioneze. Sau o va face in bataie de joc. Pana si utilajele au nevoie de respect. Asadar, ofera-i respect. Cumpara de la noi. Calitate superioara.

Ne dorim ca piesele pe care le comercializam sa fie aportul de vitalitate in functionarea utilajelor tale. Iar noi sa fim aportul de know how necesar functionarii afacerii tale. Suntem cu tine indiferent de sezon sau de vreme. Nu ne sperie caldura excesiva, nici gerul, nici noptile lungi si zilele scurte. Suntem alaturi de tine chiar si indiferent de vremuri. Indiferent de schimbarile din industria in care performam impreuna, indiferent daca legislativul iubeste mediul economic sau nu, indiferent daca creste pretul gazului. Indiferent daca e razboi sau pace. Noi vom fi acolo pentru tine.

Electromotor Cargo 110964 - cumpara de la noi. Calitate superioara!
Un motor electric (sau electromotor) este un dispozitiv electromecanic ce transforma energia electrica in lucru mecanic. Transformarea in sens invers, a energiei mecanice in energie electrica, este realizata de un generator electric. Nu exista mari diferente de principiu intre cele doua tipuri de masini electrice, acelasi dispozitiv putand in unele cazuri indeplini ambele roluri in situatii si scheme de conectare diferite.

Zborul spre destinatia reusita este astazi gratuit
La fel si serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim fara cost. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid la apelul telefonic, te vor asculta atenti si vor identifica pe loc problema cu care te confrunti. Este nevoie de un diagnostic cat se poate de corect, iar eu stiu sa faca asta. La final, iti vor recomanda piesa compatibila si, cu un enter pe taste, piesa va fi deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre!

Garantie
Niciun incident neplacut sau neprevazut nu se poate intampla cu acest electromotor Cargo 110964 daca este un reper cumparat de la noi. Ne aprovizionam doar cu produse varfuri de gama, certificate de piata. Si, chiar si asa, iti vom trimite un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Si-am urcat frumos pe-o sa! 😊

Livrare
Iar daca te-ai hotarat sa cumperi acest electromotor atunci este momentul sa ne auzim la un telefon. Noi vom urgenta expedierea, stim ca esti in mare graba. Iar tu iti vrei freca palmele de nerabdare, dar nu pentru multa vreme. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi la sediu, de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... lasa palmele in pace, gata, s-a rezolvat!

Montaj
Montajul este etapa finala, este ca Manchester City - Internationale Milano in finala Ligii. Castiga cel care respecta planul de joc. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa “loveasca varza” daca nu stie cu ea. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura