Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Cargo 110603

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cargo
Cod produs
TZ5P0CSI-SC
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti ca utilajul tau sa functioneze la capacitate maxima, ai nevoie de un electromotor Cargo 110603 Acest produs incredibil iti garanteaza o compatibilitate perfecta cu masina ta si o functionare fara probleme. Este fabricat cu cele mai noi tehnologii si respecta cele mai inalte standarde de calitate. De acum incolo nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la achizitionarea unui produs neoriginal, care ar putea duce la pierderea capacitatii de productie a utilajului tau. Alege sa faci o investitie inteligenta si comanda acest electromotor din magazinul nostru chiar acum.

Echipa noastra este pregatita sa intervina cu rapiditate si precizie in cazul oricarei probleme tehnice cu care te-ai putea confrunta. Asa cum un antrenor si jucatorii sai trebuie sa fie gata sa faca fata oricarei situatii in timpul meciului, si noi suntem gata sa ne adaptam la orice situatie din terenul de lucru. Avem cele mai bune piese de schimb la indemana si o echipa tehnica bine antrenata pentru a-ti furniza solutia potrivita intr-un timp scurt si la un pret rezonabil. Cu noi, poti fi sigur ca vei primi ajutorul de care ai nevoie pentru a-ti mentine echipamentul in cea mai buna forma si pentru a putea sa continui jocul fara probleme.

Electromotor Cargo 110603 pentru o reparatie reusita
Un electromotor are un rol extrem de important pentru utilajele grele. Este o piesa practic prezenta pe orice automobil sau utilaj modern, scopul sau fiind acela de a ajuta la pornirea motorului si de a oferi curent electric subnsamblelor consumatoare. Electromotorul este compus dintr-un motor electric si un solenoid.

Fie ploaie, fie vant, sosim la tine oricand
Noi suntem aici sa-ti oferim consultanta, fara costuri. Vei fi asistat cu dedicatie de catre echipa noastra de consultanti, care iti vor oferi informatiile necesare. Garantam cele mai bune recomandari si evaluari tehnice exacte. Timpul tau este pretios, de aceea nu vei fi nevoit sa astepti. Pe langa piesa de schimb pe care o comanzi, vei primi si un pachet de cunostinte practice care te vor ajuta in orice situatie. Iar, cireasa pe tort, te vom rasfata cu o gluma amuzanta pentru a-ti face ziua mai frumoasa. Hai sa te convingi si sa ne pui la incercare!

Garantie
Un electromotor Cargo 110603 este un articol tehnic care vine intotdeauna insotit de toata documentatia necesara atestarii existentei si calitatii lui! Aceasta inseamna si un certificat de garantie. Timp de 6 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, oriunde s-ar afla. In maxim 24 de ore curierul va iti bate la usa. Dar sa stii ca te asteptam si la sediul nostru, ca sa le poti ridica personal.  Suntem capabili sa-ti oferim toate alterativele posibile legate de livrare. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. The end is happy end.

Montaj
Montajul este o etapa esentiala, iar un mecanic priceput este indispensabil pentru a asigura o instalare corecta a piesei de schimb. Recomandam un mecanic competent, pe care il cunoastem, pentru o experienta fara probleme. Avem contacte sigure te poti baza pe ele!

Specificatii tehnice:

• 2.5kW
• 12V
• 10 dinti
• prindere in 3 gauri fara filet
• CW
Trimite mesaj
Din Gura in Gura