Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor JCB 320/09346

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
3PT4GJU7-AM
Out Of stock
Descriere
Ti-amintesti cand ai vazut prima data mastodonti metalici pe un santier, deplasandu-se grabiti si executand miscari complexe cu bratele lor masive? La prima ta intalnire cu un utilaj, te-ai intrebat cum poate sa ridice atat de usor greutati exorbitante sau sa-si flexeze „muschii” pentru a grabi ritmul de lucru? Ai aflat atunci ca secretul sta intr-o doza buna de... putere. Vremea a trecut cu rapiditate si ai ajuns in ziua de azi, in care stii totul despre echipamentul tau de lucru. Stii inclusiv ca ii trebuie acest electromotor JCB 320/09346 pe care il gasesti in oferta noastra. O componenta ca asta, ca sa fie performanta, are nevoie de inalta calitate. Pe care o descoperi din plin la toate produsele si serviciile ACN Piese Utilaje!

In caz ca esti decis sa cumperi acest electromotor, te invitam sa ne ceri chiar astazi o oferta. Daca insa simti nevoia de informatii suplimentare, contacteaza-ne pentru a te pune in legatura cu echipa noastra de specialisti din cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita. Vei afla de la ei tot ceea ce iti doresti sa stii despre acest produs. Poate chiar mai mult. Nu te speria ca te vor bombarda cu termeni tehnici - din contra! Ei stiu ca nu ne-am nascut toti cu inclinatie spre „tehnicalisme”, si-atunci iti vor vorbi intr-un limbaj facil, sa intelegi usor caracteristicile produsului.

Electromotor JCB 320/09346 - Puterea fie cu tine!

Acest dispozitiv electromecanic are rolul de a porni motorul actionand volanta, prin transformarea energiei electrice in miscare (energie mecanica). Este o capodopera a ingineriei, care pune performanta pe primul loc, conferindu-i o rezistenta peste asteptari. Este construit din materiale de inalta calitate si trece cu brio examenul timpului.

Construieste cu incredere alaturi de ACN Piese Utilaje!

In lumea noastra, fiecare provocare pe care ne-o ofera clientii se lasa cu cel putin o rezolvare. Il luam mereu in brate pe „Da, se poate” si-l eliberam abia dupa ce te vei fi declarat multumit de solutia noastra. Cu cei mai buni specialisti alaturi, nu ai decat sa-ti vezi de ale tale. Si sa ne lasi pe noi sa-ti rezolvam problemele.

Garantie
Coletul in care se afla acest electromotor JCB 320/09346 include certificatul de garantie. Daca, in urmatoarele 6 luni de cand ai primit produsul, descoperi defectiuni de fabricatie, iti recomandam sa ne contactezi.

Livrare
Noul tau electromotor JCB 320/09346 va ajunge la destinatie in cel mult 24 de ore. Numa’ bine sa programezi utilajul la service-ul autorizat cu care lucrezi. Contacteaza-ne!

Montaj
E lesne de inteles ca montarea electromotorului este o operatiune vasta si complicata, care n-ar trebui executata in spatele casei. Iti recomandam sa apelezi la un atelier autorizat. Daca doresti, echipa noastra te poate pune in legatura cu unul dintre service-urile partenere din zona ta.

Specificatii

cu reductor 12V
4,2kw
Trimite mesaj
Din Gura in Gura