Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor JCB 320/09035

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
C72JGNEH-AM
Out Of stock
Descriere
Cu bratul lui puternic si motorul odinioara robust, utilajul tau da semne de oboseala. Sa fie electromotorul? O vizita la service te dumireste: primesti confirmarea si indemnul sa-l inlocuiesti rapid, ca sa asiguri continuarea fluxului de lucru. Gasesti modelul dorit - un impunator electromotor JCB 320/09035 chiar pe site-ul nostru si il comanzi numaidecat. Planurile de pe hartie pot reveni la cursul lor normal pe santier. La prima punere in functiune a utilajului, simti din toate incheieturile puterea electromotorului.

Calitatea isi spune cuvantul. Inca o data ea demonstreaza ce rol esential joaca in functionarea eficienta si fiabila a utilajului tau. Nici nu concepeai sa ajungi la nivelul asta fara ajutorul echipei ACN Piese Utilaje. Unde niste oameni deosebiti, cu inalta expertiza tehnica, ti-au vorbit despre acest electromotor si cu bune, si cu rele. Stii ca ai cumparat un produs de incredere de la un magazin de incredere. Cu o echipa atat de dedicata in spate, cum sa nu-ti doresti sa revii? Parca esti nerabdator sa ai cat mai repede de inlocuit o piesa, ca sa ne intalnesti din nou. Si, uite-asa, ne mai contactezi o data!

Electromotor JCB 320/09035 - performanta de la prima utilizare!

Acest dispozitiv electromecanic are rolul de a porni motorul actionand volanta, prin transformarea energiei electrice in miscare (energie mecanica). Este o capodopera a ingineriei, care pune performanta pe primul loc, conferindu-i o rezistenta peste asteptari. Este construit din materiale de inalta calitate si trece cu brio examenul timpului.

Construieste cu incredere alaturi de ACN Piese Utilaje!

In lumea noastra, fiecare provocare pe care ne-o ofera clientii se lasa cu cel putin o rezolvare. Il luam mereu in brate pe „Da, se poate” si-l eliberam abia dupa ce te vei fi declarat multumit de solutia noastra. Cu cei mai buni specialisti alaturi, nu ai decat sa-ti vezi de ale tale. Si sa ne lasi pe noi sa-ti rezolvam problemele.

Garantie
Coletul in care se afla acest electromotor JCB 320/09035 include certificatul de garantie. Daca, in urmatoarele 6 luni de cand ai primit produsul, descoperi defectiuni de fabricatie, iti recomandam sa ne contactezi.

Livrare
Noul tau electromotor JCB 320/09035 va ajunge la destinatie in cel mult 24 de ore. Numa’ bine sa programezi utilajul la service-ul autorizat cu care lucrezi. Contacteaza-ne!

Montaj
E lesne de inteles ca montarea electromotorului este o operatie vasta si complicata, care n-ar trebui executata in spatele casei. Iti recomandam sa apelezi la un atelier autorizat. Daca doresti, echipa noastra te poate pune in legatura cu unul dintre service-urile partenere din zona ta.

Specificatii

cu reductor 12V
4,2kw
Trimite mesaj
Din Gura in Gura