Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor pentru incarcator telescopic JCB TM-W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM-W
Cod produs
BQTL6V7I-AM
Out Of stock
Descriere
Tot mai desele drumuri din ultima vreme la service te-au adus in pragul disperarii. Nici portofelul nu e fericit, asa ca ai hotarat sa schimbi eletromotorul vechi cu unul nou, care sa-i asigure motorului utilajului eficienta de care are nevoie. Cu acest electromotor incarcator telescopic JCB TM-W pe care il gasesti in oferta noastra, cheltuielile si reparatiile inopinate vor disparea, iar sanatatea ta mintala va reveni la cotele normale. Asa ca te asteptam sa ne dai de veste cand vrei sa intri in posesia lui!

Ne bucura ca ai ales ACN Piese Utilaje sa-ti furnizeze acest dispozitiv electormecanic performant. La noi vei gasi intodeauna produse si servicii de calitate si vei avea mereu parte de o experienta de cumparare de toata pomina. Greul pica pe expertii nostri tehnici, care iti raspund, de fiecare data la toate intrebarile, nelamuririle si curiozitatile pe care le ai. Si o fac cu multa rabdare si pasiune. Ca sa te fericeasca. Si ca sa poti sa-ti conturezi „tabloul” complet despre produsul pe care ai ales sa-l cumperi de la noi. Nu mai ezita, contacteaza-ne!

Electromotor generator JCB TM-W - profita de performanta fara a-ti goli portofelul

Datorita acestui dispozitiv electromecanic, viitorul este plin de oportunitati. El transforma energia electrica in energie mecanica. Si este considerat unul dintre cele mai ilustrative exemple ca inovatia si inteligenta umana pot crea dispozitive complexe si functionale, cu ajutorul carora lumea inconjuratoare este pusa in miscare.

ACN Piese Utilaje - si preturi bune, si produse de calitate, si servicii exceptionale!

La noi, calitatea este exceptionala si caracteristicile produselor si serviciilor sunt remarcabile. Cu echipa noastra alaturi, faci economii substantiale si beneficiezi de expertiza unor profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Te asteptam sa faci un upgrade inteligent si informat pentru echipamentul tau de lucru.

Garantie
Acest electromotor pentru incarcator telescopic JCB TM-W vine cu o garantie de 6 luni, acordata pentru defecte de fabricatie. Contacteaza-ne daca descoperi asfel de defecte! Gasesti certificatul de garantie in colet.

Livrare
Suntem ca niste furnicute si cand vine vorba de trimiterea produsului. E o cursa contra cronometru. Ceasul se reseteaza dupa 24 de ore - termenul maxim de livrare pentru extraordinarul tau electromotor incarcator telescopic JCB TM-W nou-nout. Contacteaza-ne!

Montaj
Apeleaza la profesionisti pentru a evita eventuale probleme! Iti recomandam sa executi montajul intr-un service autorizat. Poti apela inclusiv la ajutorul nostru, daca doresti - avem colaboratori autorizati in intreaga tara.

Specificatii

cu reductor 12V
4,2kw
Trimite mesaj
Din Gura in Gura