Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil Caterpillar TH580

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH580
Cod produs
QCYPS96F-MS
Out Of stock
Descriere
Cu un design ergonomic si usor de utilizat, fiecare umplere devine o experienta eficienta si rapida alaturi de acest buson rezervor combustibil Caterpillar TH580 - o inovatie pentru incarcatorul tau telescopic! Aceste piese de schimb sunt proiectate cu cea mai mare atentie la detalii si sunt fabricate din materiale de calitate superioara. Cu un buson rezervor de la noi, poti fi sigur ca fiecare picatura de combustibil ramane in rezervorul masinii tale, protejand astfel mediul si asigurand ca vei avea parte de o experienta de conducere fara griji. ACN Piese Utilaje este cea mai buna solutie pentru echipamentele tale!

Cu ACN Piese Utilaje, vei constata ca performanta, calitatea si angajamentul nostru sunt intotdeauna la inaltimea asteptarilor tale! Acesta este motivul pentru care echipa noastra de specialisti reprezinta coloana vertebrala a succesului nostru. Cu o vasta experienta in domeniu, membrii echipei noastre sunt dedicati in crearea solutiilor personalizate si inovatoare pentru fiecare client. Furnizam consultanta de specialitate, suport tehnic si indrumare in fiecare etapa a proiectelor noastre. De asemenea, suntem mandri sa ne ghidam dupa valori solide, cum ar fi integritatea, inovatia si responsabilitatea. Aceste principii ne inspira sa devenim un partener de incredere pentru clientii nostri si sa construim relatii de lunga durata!

Buson rezervor combustibil Caterpillar TH580 - pentru o experienta fara griji la umplerea rezervorului!
Busonul, cu belciug pentru lacat, ofera o solutie sigura si eficienta pentru securitatea combustibilului tau. Garnitura de egalizare a presiunii si filtrul aerisitor de 10 microni pastreaza combustibilul in conditii excelente.

Investeste in viitorul afacerii tale cu consultanta noastra gratuita!
Consultanta noastra gratuita nu se opreste la furnizarea detaliilor despre montaj, intretinere sau livrare. Te sprijinim cu informatii si sfaturi chiar si despre alegerea corecta a produsului ce trebuie schimbat din cadrul echipamentului tau, astfel incat sa te poti bucura de o experienta fara griji. La ACN Piese Utilaje, suntem alaturi de tine de la inceput pana la final!

Garantie
La ACN Piese Utilaje, nu facem niciun compromis cand vine vorba de calitate. Asadar, pentru produsul buson rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Caterpillar TH580 oferim o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Solutia pentru nevoile tale urgente! Cu livrarea noastra rapida, in doar 24 de ore, poti avea produsul buson rezervor combustibil Caterpillar TH580 chiar maine. Profita de eficienta serviciului nostru de livrare rapida si comada acum online sau la telefon!

Montaj
Pentru cei care se simt nesiguri cu privire la modul corect de a monta piesa comandata, noi suntem aici sa va ajutam. Vom facilita conexiunea ta cu o echipa de profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu trebuiasca sa va puneti propria siguranta in pericol incercand sa instalati produsul pe echipamentul vostru. Suntem dedicati sigurantei tale!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 102x92x66mm
- Acest produs este compatibil cu modelul: Caterpillar TH580B.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura