Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil pentru autogreder Caterpillar 120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 120
Cod produs
J96VD2LE-MS
Out Of stock
Descriere
In lumea pieselor de schimb pentru utilaje de constructie, acest buson rezervor combustibil Caterpillar 120 straluceste ca o bijuterie de protectie. Cu o tehnologie de varf si un filtru de aerisire de 10 microni, el asigura ca rezervorul de combustibil ramane un loc sigur si curat pentru carburantul pretios. Este ca un “bodyguard” al echipamentului tau, gata sa-si faca treaba fara sa atraga atentia, dar mereu pregatit sa actioneze in caz de nevoie. Nu uita de calitatea si performanta, care au reprezentat mereu produsele din gama ACN Piese Utilaje! Suntem partenereul tau!

Suntem partenerul ideal al echipamentelor tale! Deoarece punem la dispozitia ta o gama extinsa de piese de schimb pentru toate tipurile de utilaje, tu vei putea alege intotdeauna ceea ce ai nevoie pentru echipamentul tau. De asemenea, suntem bucurosi, pentru ca avem propria noastra echipa de specialisti in domeniu, gata sa ofere consultanta gratuita. Cu noi, livrarea este rapida, deci poti comanda tot ce ai nevoie fara griji! Si daca nu stii exact ce sa comanzi, lasa totul pe seama noastra, pentru ca echipa ACN Piese Utilaje stie ce e mai bine pentru utilajele tale pretioase!

Buson rezervor combustibil Caterpillar 120 - numai bun pentru un combustibil curat!
Pentru performante optime ale utilajului tau, este crucial sa ai un buson rezervor care protejeaza calitatea carburantului. Cu filtrul aerisitor de 10 microni si absenta sitei de impuritati, te poti bucura de combustibil curat si neintrerupt.

Nu rata consultanta gratuita!
Nu te mai consuma daca nu gasesti informatii despre intretinerea piesei comandate! De aceea suntem noi aici, sa iti oferim detaliile de care ai nevoie. Astfel, te invitam sa apelezi cu increde la serviciul nostru de consultanta gratuita. Noi iti vom da raspunsuri cu privire la transport si chiar montaj. De asemenea, daca ai nevoie si de alte informatii, voi iti stam la dispozitie!

Garantie
La ACN Piese Utilaje, nu facem niciun compromis cand vine vorba de calitate. Asadar, pentru produsul buson rezervor combustibil pentru autogreder Caterpillar 120 oferim o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Livrare rapida pentru nevoile tale imediate! Ai o urgenta si nu poti astepta zile intregi pentru produsul buson rezervor combustibil Caterpillar 120 de care ai nevoie? Cu serviciul nostru de livrare in 24 de ore, solutia este la indemana ta. Plaseaza comanda acum, online sau la telefon, iar noi vom face tot posibilul sa-ti livram piesa in cel mai scurt timp posibil. Fii rapid si eficient cu noi!

Montaj
In cazul in care te confrunti cu incertitudini legate de instalarea piesei comandate, stai linistit. Avem solutia potrivita pentru tine. Vom facilita conexiunea ta cu profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu fii nevoit sa-ti asumi riscul de a instala produsul pe echipamentul tau. Siguranta ta este misiunea noastra!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 102x92x66mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura