Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil Caterpillar TH408

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH408
Cod produs
QZL39HU4-MS
Out Of stock
Descriere
Aici, la ACN Piese Utilaje, intelegem importanta acestui mic detaliu, numit buson rezervor combustibil Caterpillar TH408 - o minunatie pentru incarcatorul tau telescopic! De aceea, oferim busoane rezervor de cea mai inalta calitate, proiectate cu atentie la detalii si fabricate din materiale durabile. Cu un buson rezervor de la noi, poti avea incredere ca utilajul tau este protejat de orice potentiale scurgeri de carburant sau pierderi de combustibil. De asemenea, ne dorim sa dorim sa nu iti faci griji cu privire la detalii, precum livrare: de aceasta ne ocupam noi, in doi timpi si trei miscari!

ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere pentru buna functionare a echipamentelor tale! Indiferent de ce necesitati ai pentru utilajele tale, noi dispunem de o gama ampla de piese pentru orice tip de echipament. Ceea ce ne deosebeste este calitatea. Inainte de a ajunge la tine, fiecare piesa trece printr-un riguros control al performantei. Suntem mandri de echipa noastra eficienta si in crestere constanta, intotdeauna pregatita sa te sprijine cu orice ai nevoie!

Buson rezervor combustibil Caterpillar TH408 - alege performanta si siguranta!
Cu acest dispozitiv de siguranta, iti protejezi rezervorul de combustibil. Garnitura de egalizare a presiunii si filtrul de aerisire de 10 microni asigura un carburant de calitate superioara.

Nu e nevoie sa te descurci singur. Consulta-ne gratuit!
Suntem partenerii tai de incredere! De aceea, vrem sa iti oferim consultanta gratuita privind livrarea, intretinerea si montajul pieselor de schimb comandate pentru utilajele tale agricole sau de constructie. Cu o echipa de experti, pregatiti sa te ajute, te vom ghida prin toate etapele fiecarui proces. Astfel, o sa ai parte de un serviciu impecabil in cadrul companiei noastre!

Garantie
La ACN Piese Utilaje, nu facem niciun compromis cand vine vorba de calitate. Asadar, pentru produsul buson rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Caterpillar TH408 oferim o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Livrare rapida pentru nevoile tale imediate! Ai o urgenta si nu poti astepta zile intregi pentru produsul buson rezervor combustibil Caterpillar TH408 de care ai nevoie? Cu serviciul nostru de livrare in 24 de ore, solutia este la indemana ta. Plaseaza comanda acum, online sau la telefon, iar noi vom face tot posibilul sa-ti livram piesa in cel mai scurt timp posibil. Fii rapid si eficient cu noi!

Montaj
Pentru cei care se simt nesiguri cu privire la modul corect de a monta piesa comandata, noi suntem aici sa va ajutam. Vom facilita conexiunea ta cu o echipa de profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu trebuiasca sa va puneti propria siguranta in pericol incercand sa instalati produsul pe echipamentul vostru. Suntem dedicati sigurantei tale!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 102x92x66mm
- Acest produs este compatibil cu modelele: Caterpillar TH408, Caterpillar TH408D.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura