Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor Caterpillar 1428828

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
2C7AQ5VR-MS
Out Of stock
Descriere
Acest buson rezervor Caterpillar 1428828 nu e doar o piesa de schimb pentru echipamentul tau. E un mic aparator, situat in spatele usii rezervorului din cadrul utilajului, pregatit sa tina departe problemele. Cu o constructie robusta si tehnologie de ultima generatie, acest buson protejeaza carburantul tau, dar iti si ofera linistea de care ai nevoie de foecare data cand te urci la volan. Este piesa care face orice sa fie fara griji si mult mai sigur. In plus, nu uita ca acest produs este confectionat din cele mai rezistente materiale, deci, pe termen lung, nu vei avea probleme cu schimbatul acesuia.

ACN Piese Utilaje este partenerul de incredere al echipamentelor tale! Oferim o plaja diversificata de piese de schimb pentru toate tipurile de utilaje. Cu un stoc permanent, te asiguram ca nu vei ramane niciodata fara produsele de care ai nevoie. In plus, echipa noastra formata numai din specialisti in domeniu este aici pentru a-ti oferi consultanta gratuita, un serviciu extrem de iubit de clientii nostri. Cu noi, livrarea este rapida, in doar 24 de ore, deci poti comanda tot ce ai nevoie fara griji!

Buson rezervor Caterpillar 1428828 - investeste cu incredere in utilajul tau!
Atunci cand vine vorba de stocarea si utilizarea carburantului, siguranta si eficienta sunt esentiale. Busonul rezervor cu belciug pentru lacat si garnitura de egalizare a presiunii si filtru aerisitor de 10 microni ofera aceste avantaje, oferindu-ti liniste in ceea ce priveste combustibilul tau.

Beneficiaza de experienta noastra, fara costuri!
Noi suntem aici pentru tine, oferind consultanta gratuita pentru a identifica solutii pentru intretinere, montaj sau livrare. Dar nu ne oprim aici - suntem pregatiti sa te indrumam in alegerea exacta a pieselor care trebuie inlocuite. Cu grija pentru detaliu, acest serviciu special are ca scop sa-ti ofere modalitati de economisire a banilor si luarea deciziilor responsabile pentru echipamentele tale.

Garantie
La ACN Piese Utilaje, nu facem niciun compromis cand vine vorba de calitate. Asadar, pentru produsul buson rezervor Caterpillar 1428828 oferim o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Nu mai astepta! Cu serviciul nostru de livrare rapida, in 24 de ore, poti primi produsul buson rezervor Caterpillar 1428828 in timp record. Comanda acum - online sau la telefon - si maine va ajunge la tine acasa! Beneficiaza de eficienta noastra!

Montaj
In cazul in care te confrunti cu incertitudini legate de instalarea piesei comandate, stai linistit. Avem solutia potrivita pentru tine. Vom facilita conexiunea ta cu profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu fii nevoit sa-ti asumi riscul de a instala produsul pe echipamentul tau. Siguranta ta este misiunea noastra!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 102x92x66mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura