Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor Caterpillar 3043885

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
3XJAORI2-MS
Out Of stock
Descriere
Iata un buson rezervor Caterpillar 3043885 de exceptie, un element esential pentru siguranta si integritatea rezervorului de combustibil din cadrul utilajului tau. Produsul a fost proiectat cu atentie, pentru a asigura ramanerea carburantului in conditii optime, fara riscul de contaminare sau acces neautorizat. Cu un design robust si o garnitura de egalizare a presiunii, acest buson previne scurgerile si mentine carburantul in siguranta. Alege aceasta piesa de schimb ca solutie de incredere si sigura pentru echipamentul tau! Alege calitatea produselor pe care ti-o ofera ACN Piese Utilaje!

Suntem partenerul tau pentru siguranta si eficienta. Noi punem la dispozitia ta o gama larga de piese de schimb pentru utilajele tale. Avem constant un stoc permanent, pentru a ne asigura ca nu iti va lipsi nimic. In plus, avem o echipa de specialisti in domeniu, care ofera consultanta gratuita de fiecare data cand simti nevoia sa obtii sfaturi si informatii. Cu noi, livrarea este rapida, in doar 24 de ore, astfel incat poti comanda tot ce ai nevoie cu usurinta!

Buson rezervor Caterpillar 3043885 - fii stapan pe combustibilul tau!
Controlul calitatii carburantului este esential pentru functionarea optima a utilajului tau. Busonul rezervor prevazut cu belciug pentru lacat si garnitura de egalizare a presiunii si filtru aerisitor de 10 microni te ajuta sa mentii combustibilul curat si lipsit de impuritati. In acest fel, vei fi sigur ca utilajul tau functioneaza la parametri maximi.

Ajutorul nostru este gratuit!
Echipa noastra de experti iti pune la dispozitie consultanta gratuita pentru a gasi solutii pentru intretinere, montaj si livrare. Dar suntem aici si pentru a te ajuta sa identifici cu precizie piesele care necesita inlocuire. Cu accent pe detalii, am dezvoltat acest serviciu special pentru tine, cu scopul de a-ti oferi oportunitati de economisire si de a lua decizii intelepte in ceea ce priveste echipamentele tale.

Garantie
La ACN Piese Utilaje, nu facem niciun compromis cand vine vorba de calitate. Asadar, pentru produsul buson rezervor Caterpillar 3043885 oferim o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Nu mai astepta! Cu serviciul nostru de livrare rapida, in 24 de ore, poti primi produsul buson rezervor Caterpillar 3043885 in timp record. Comanda acum - online sau la telefon - si maine va ajunge la tine acasa! Beneficiaza de eficienta noastra!

Montaj
In cazul in care te confrunti cu incertitudini legate de instalarea piesei comandate, stai linistit. Avem solutia potrivita pentru tine. Vom facilita conexiunea ta cu profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu fii nevoit sa-ti asumi riscul de a instala produsul pe echipamentul tau. Siguranta ta este misiunea noastra!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 102x92x66mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura