Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator senile Wacker Neuson 3703

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Wacker Neuson 3703
Cod produs
XJ5Y4BFI-MC
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti ca performantele masinariilor sa fie ca odinioara, si grija pe care i-o oferi trebuie sa fie aidoma! Da, relatia cu utilajele ne este mereu tranzactionala, iar de la noi trebuie sa plece calitatea superioara. Incepand de la mentenanta pe care i-o oferi, pana la piesele de schimb cu care il echipezi, tot trebuie sa fie de nota 10! Aceasta rola inferioara Wacker Neuson 3703 a fost conceputa pentru fiabilitate, exact ceea ce cautai! Compatibilitatea este perfecta si cu Wacker Neuson 3703RD.

Solutiile pe care le oferim se bazeaza mereu pe informatii vaste, bine cimentate. Pe acestea le-am acumulat in multii ani ai nostri de experienta in domeniu. Le impartasim cu tine in cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita. Suni si esti preluat imediat de catre un specialist. Nu esti pus pe hold, nici pe listele de asteptare. Tinem pasul cu afacerea ta si, de ce nu, ii oferim si sfungul de care are nevoie pentru a atinge noi performante.

Rola inferioara Wacker Neuson 3703 - pune-ti baza in calitatea superioara!
Rolul acestei role este chiar in deplasarea utilajului. Isi gaseste locul in partea de jos a senilei, iar odata montata sustine si distribuite greutatea masinarilei in mod uniform pe intreaga suprafata a senilei. Sacricarea sub care este supusa in mod permanent este una foarte grea. Din acest motiv, este musai ca piesa aleasa sa fie rezistenta. Alege fara griji acest produs din oferta noastra!

Informatia o gasesti la noi!
Daca iti doresti sa intri in legatura cu un specialist, apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite pe site! Iti punem la dispozitie intreg bagajul nostru de cunostinte, urmand ca mai apoi sa le selectam strict pe cele potrivite. Iti oferim solutii rapide si personalizate, oricat de dificila ar fi situatia in care te afli!

Livrare
Daca toate serviciile noastre sunt premium, nici livrarea nu se lasa mai prejos. Comanda se plaseaza usor, printr-un simplu apel. Fii rabdator pentru urmatoarele 24 de ore, atat dureaza pentru ca rola inferioara pentru excavator senile Wacker Neuson 3703 sa ajunga la sediul tau!

Montaj
Montajul pieselor de schimb nu este joaca de copii! Mai ales atunci cand alegi componente atat de calitative! Protejeaza-ti investitita! Cere ajutorul unui mecanic cu experienta sau a unui service specializat. Scapi de o grija, piesa de schimb este maxim de eficienta, iar tu primesti si garantie pe manopera. Ce poti cere mai mult de atat?

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura