Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator senile Wacker Neuson 3503RD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Wacker Neuson 3503RD
Cod produs
R9763CHN-MC
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje, suntem dedicati sa iti oferim mereu cele mai bune servicii. Piesele de schimb de calitate superioara nu lipsesc niciodata din depozitul nostru, oricat de complexe ar fi! Aceasta rola inferioara Wacker Neuson 3503RD iti face cu ochiul? Pe buna dreptate, doar este un produs premium, super rezistent! Profita de oferta noastra super avantajoasa, ofera-le utilajelor tale sfungul de care au nevoie!

Experienta vasta acumulata in multii ani de activitate o folosim atat pentru a ne alege produse de top, cat si pentru a iti oferi sprijinul de care ai nevoie. Daca compatibilitatea pieselor gasite iti ridica semne de intrebare, nu ezita sa apelezi la serviciul de consultanta tehnica gratuita! Un tehnician preia si rezolva rapid solicitarile tale. Ajutorul nostru ne se opreste, insa, aici. Vino la noi pentru orice situatie tehnica incurcata, gasim remedii rapide!

Rola inferioara Wacker Neuson 3503RD - calitatea superioara iti sare in ajutor!
Rolul acestei role este chiar in deplasarea utilajului. Isi gaseste locul in partea de jos a senilei, iar odata montata sustine si distribuite greutatea masinarilei in mod uniform pe intreaga suprafata a senilei. Sacricarea sub care este supusa in mod permanent este una foarte grea. Din acest motiv, este musai ca piesa aleasa sa fie rezistenta. Alege fara griji acest produs din oferta noastra!

Informatia o gasesti la noi!
Daca iti doresti sa intri in legatura cu un specialist, apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite pe site! Iti punem la dispozitie intreg bagajul nostru de cunostinte, urmand ca mai apoi sa le selectam strict pe cele potrivite. Iti oferim solutii rapide si personalizate, oricat de dificila ar fi situatia in care te afli!

Livrare
Daca toate serviciile noastre sunt premium, nici livrarea nu se lasa mai prejos. Comanda se plaseaza usor, printr-un simplu apel. Fii rabdator pentru urmatoarele 24 de ore, atat dureaza pentru ca rola inferioara pentru excavator senile Wacker Neuson 3503RD sa ajunga la sediul tau!

Montaj
Montajul pieselor de schimb nu este joaca de copii! Mai ales atunci cand alegi componente atat de calitative! Protejeaza-ti investitita! Cere ajutorul unui mecanic cu experienta sau a unui service specializat. Scapi de o grija, piesa de schimb este maxim de eficienta, iar tu primesti si garantie pe manopera. Ce poti cere mai mult de atat?

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura