Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
UXE6JSAW-AM
Out Of stock
Descriere
O componenta esentiala pentru buna functionare a echipamentului, aceasta bucsa varf brat Caterpillar 442D se „bucura” de o serie de avantaje. Are durabilitate remarcabila, fiind construita din materiale foarte rezistente la uzura si la fortele din sistemul de articulatie. Are eficienta crescuta, datorita dimensiunilor si designului care confera o miscare „fluida” bratului. Duce la o productivitate ridicata a utilajului si contribuie la reducerea costurilor de intretinere.

Cand optezi pentru o bucsa de asemenea calitate, stii ca vei conferi bratului functionare corecta si eficienta, economisind bani si timp pe termen lung. Ca orice componenta mecanica, si aceasta bucsa va suferi uzura in timp si va necesita in cele din urma inlocuire. Dar, spre deosebire de modelele mediocre, bucsa noastra va rezista mai mult decat te-ai astepta. Contacteaza-ne achiar astazi pentru a afla ce usor poti intra in posesia ei!

Bucsa varf brat Caterpillar 442D - un aliat de incredere!

Aceasta piesa este importanta in sistemul din care face parte, datorita rolului pe care il joaca: de a prelua uzura dintre bolt si locul in care este montata bucsa. Avantajele bucsei din oferta noastra sunt urmatoarele:

- Protejeaza elementele de fixare ale echipamentului.
- Prelungeste durata de viata utila a componentelor critice.
- Reduce costurile de inlocuire a pieselor.
- Asigura eficienta si fiabilitatea echipamentului pe termen lung.

Cu aceasta bucsa, investesti in mentinerea randamentului utilajului la cotele dorite. Ia legatura cu noi chiar astazi si asigura-te ca buldoexcavatorul tau este intotdeauna in cea mai buna „forma”!

ACN Piese Utilaje - pentru solutii de incredere!

Misiunea noastra este sa oferim solutii complete si eficiente pentru toate nevoile tale de piese. Suntem dedicati sa te sustinem in toate activitaile tale care implica utilajele. Iti furnizam produse de calitate, un serviciu de consultanta tehnica gratuita, un serviciu post-vanzare la cerere pentru montajul piesei. Per ansamblu, iti furnizam o experinta de cumparare cum rar gasesti pe piata.

Livrare
Imediat ce confirmi comanda, noi ii dam bice si ti-o trimitem numaidecat. Astfel ca bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 442D va ajunge la tine in maxim 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Daca doresti sa montezi piesa intr-un service autorizat, echipa noastra te poate pune in legatura cu unul dintre atelierele partenere din tara.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura