Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Furtun Komatsu 42N-03-11210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
Z0LG5O4A-LA
Out Of stock
Descriere
Furtunul Komatsu 42N-03-11210 este o piesa originala, fabricata din materiale de inalta calitate, care asigura o rezistenta sporita la uzura si la temperaturi ridicate. Acest furtun face parte din sistemul de racire al motorului. Acesta are rolul de a transporta agentul de racire de la motor la radiator, mentinand astfel o temperatura optima a motorului. Este conceput din materiale de cea mai buna calitate pentru a putea rezista la temperaturi mari pe un termen cat mai lung.

ACN iti pune la dispozitie o gama variata de piese pentru utilaje. Avem inclusiv furtune Komatsu, care se potrivesc perfect cu modelul si tipul utilajului dumneavoastra. Fie ca aveti nevoie de piese pentru excavatoare, buldozere, incarcatoare sau alte utilaje grele, la ACN gasiti solutia potrivita pentru orice problema. Nu exista problema in domeniul pieselor pentru utilaje pe care sa nu o putem rezolva.

Furtunul Komatsu 42N-03-11210 - Calitate la superlativ!
Probabil ca vechiul furtun s-a defectat din cauza unor factori externi, cum ar fi coroziunea, fisurarea, incovoirea sau perforarea. Aceste defecte pot duce la scurgeri de agent de racire. Licrul aceasta poate afecta performanta si durata de viata a motorului. De aceea, este important sa verificati periodic starea furtunului si sa-l inlocuiti la timp cu unul nou. Daca ai constatat ca furtunul utilajului tau este spart poti comanda de la noi unul nou.

Nu stii daca asta este problema?
ACN Piese Utilaje va ofera consultanta tehnica gratuita pentru a va ajuta sa alegeti piesele de care aveti nevoie. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie cu sfaturi si recomandari, bazate pe experienta si cunostintele noastre in domeniul utilajelor. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau nelamurire.

Livrare
Iti putem livra furtun Komatsu 42N-03-11210 in doar 24h. Daca esti din apropiere de Bucuresti poti veni la sediul nostru sa iti ridici piesele.

Montaj
Recomandam intotdeauna ca efectuarea montajului sa se realizeze intr-un service autorizat. Asta pentru a fi sigur de calitatea serviciului. In cazul in care nu ai la dispozitie sau nu cunosti un service autorizat, ACN Piese Utilaj iti pune la dispozitie contactul mai multor service-uri partenere.

Specificatii tehnice

Lungime 282 mm
Diametrul mare 58mm
Diametrul mic 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura