Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor temperatura motor pentru miniincarcator robot JCB 190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
IWRHS3TC-SC
Out Of stock
Descriere
Acest senzor temperatura motor JCB 190 este exact piesa de schimb de care ai nevoie. Ea cuprinde si defineste cuvantul calitate. Iti vom recomanda intotdeauna sa alegi componente sau parti de calitate. Pentru ca influenteaza munca utilajului tau in mod hotarator. Cum sunt piesele asa vor fi si rezultatele. Poti avea incredere in noi. Am vazut destule, nu este nevoie sa treci prin ele si tu. Ardem etapele neplacute pentru tine. Lucram impreuna pentru succes! Produsul despre care vorbim este compatibil si cu modelele: JCB 190-HF, JCB 190-T, JCB 190-THF.

Sigur ti s-a intamplat macar odata, frunzarind bilantul, sa exclami “ce e cu cifrele astea?!” Utilajele lucreaza nonstop, operatorii vin la program, materialele sosesc la timp… si totusi undeva se pierd bani. La analiza, descoperi ca repari motorul miniincarcatorului prea des, ca se defecteaza mult prea repede. Concluzia vine de la sine, furnziorul de piese de schimb nu este cel mai potrivit. Este momentul sa il schimbi. Acum esti pe pagina ACN Piese Utilaje. Ramai aici. Suntem cei care iti rezolva nu doar defectiunile, ci si greselile de evaluare. Curaj si incredere!

Senzor temperatura motor JCB 190 lucreaza cu tine pentru succes
In general, acest senzor monitorizeaza si furnizeaza informatii ECU - calculatorul motorului care, in functie de valori, modifica anumiti parametri cum ar fi: timpii de injectie impreuna cu cantitatea, valoarea amestecului aer combustibil, pornirea sau oprirea ventilatorului de pe radiatorul de racire si multe altele. De aceea, este importat ca acest senzor sa functioneze corespunzator pentru caa impacteaza in mod direct procesul de combustie dar si nivelul emisiilor poluante.

Poti sa vii oricand la noi, avem specialisti de soi!
Serviciu de consultanta este arma secreta a echipei noastre. Acesta face diferenta. Oamenii nostri stiu sa comunice cu clientii, stiu sa vorbeasca pe limba lor, sa le preia problemele si sa le rezolve. In plus, le ofera toate aceste recomandari, sfaturi si informatii in mod gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu ei, sa ii cunosti si sa beneficiezi de cunostintele lor. Serviciul nostru de consultanta este disponibil pentru orice fel de intrebare tehnica. Contacteaza-ne!

Garantie
Investitiile pe care le faci sunt pe termen lung si de cele mai multe ori cu eforturi financiare mari. De aceea, vei alege intotdeauna piesele noastre de schimb atunci cand apare momentul unui schimb. Pentru ca sunt selectate dupa criteriul calitatii. Nu facem exceptie de la regula. Acest senzor temperatura motor pentru miniincarcator robot JCB 190 se livreaza impreuna cu certificatul lui de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Suntem pregatiti la orice ora sa urgentam la maxim procesul de expdiere. Oamenii nostri lucreaza cu o viteza de procesare fara egal. Utilajul tau se va pune pe picioare in cel mult 24 de ore de la data comenzii. Primesti aceasta piesa oriunde in tara, in acelasi interval de timp, cu plata ramburs. Sau o poti ridica personal din sediul nostru! Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
De fiecare data cand efectuezi montajul piesei cu un nespecialist, atentezi la functionarea optima si eficienta a utilajului tau. Asadar, iti recomandam insistent sa te indrepti catre mecanici care stiu care e treaba cu motorul si cu montarea componentelor lui, capabili sa iti efectueze un montaj de calitate.

Specificatii tehnice:

• Inaltime - 24mm
• Diametru filet - 12mm
• Lungime - 64mm
• 2 pini tata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura