Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor temperatura motor pentru incarcator frontal JCB 406

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 406
Cod produs
KO8Y62F9-AM
Out Of stock
Descriere
Stii vorba „Inima este calea spre fericire”? Sa ne imaginam putin ca motorul este inima utilajului, iar temperatura - ritmul cardiac. Un motor protejat cu acest senzor temperatura motor JCB 406 este un motor „fericit”. Implicit, si utilajul. Menit sa monitorizeze gradele Celsius ale motorului, acest senzor te ajuta sa intervii rapid pentru a preveni supraincalzirea sau racirea excesiva. Eficient, rapid, fiabil, durabil, rezistent - pe langa aceste calitati, adaugam economie de bani si protejarea mediului. Un senzor cu de toate!

Daca nici acum nu te-am convins sa ne contactezi, atunci mai adaugam pe masa un condiment: consultanta tehnica gratuita. Cu ajutorul specialistilor nostri, vei face cea mai buna alegere pentru nevoile tale. Expertii nostri sunt aici pentru a-ti raspunde la intrebari, a oferi sfaturi si a te ghida in luarea deciziilor corecte pentru afacerea ta. Protejeaza-ti investitia!

Senzor temperatura motor JCB 406 - in cautarea armoniei

Mititelul asta lung cat un chibrit iti poate face atat de multe probleme de nu-ti vine sa crezi. Senzorul este pozitionat intr-un sistem integrat in care exista temperaturi extrem de mari, generate cu o rapiditate de nedescris. Rolul piesei este de a monitoriza nivelul de temperatura al lichidului de racire din blocul motor, pentru ca turatia motorului sa fie mentinuta la un nivel constant. Daca „termometrul” da semne de panica, inseamna ca a venit timpul sa inlocuiesti senzorul, pentru ca utilajul sa continue sa lucreze eficient.

Proiectele tale iau startul repede cu ACN Piese Utilaje

Cu specialistii nostri alaturi de tine, procesul de cumparare va fi atat de lejer incat vei ramane mut de uimire. Echipa noastra te va va ajuta sa faci cea mai buna alegere, punandu-ti la dispozitie serviciul de consultanta gratuita. Vei afla raspunsuri si amanunte despre toate curiozitatile si nelamuririle tale legate de piesa sau utilaje. Vei avea parte de o experienta similara cu cea pe care ai avut-o in copilarie, cand ai devorat cea mai gustoasa bucatica de ciocolata.

Garantie

Pentru acest senzor temperatura motor pentru buldoexcavator JCB 406 vei primi o garantie de 6 luni de la data cumpararii. Ca sa beneficiezi de aceasta facilitate, trebuie sa ai grija sa nu care cumva sa pierzi actele insotitoare ale comenzii.

Livrare

Un asemenea senzor temperatura motor JCB 406 beneficiaza de un regim de livrare de aproximativ 24 de ore. Echipa noastra este aici pentru a transforma experienta ta de cumparare intr-o aventura de succes, si investitia, intr-un succes de durata. Contacteaza-ne!

Montaj

Iti recomandam sa recurgi la servicii specializate pentru montarea acestei piese pe utilaj. Te rugam sa consulti manualul echipamentului si sa respectvi regulile de siguranta. In cazul in care doresti sa continui colaborarea cu noi, iti putem face legatura cu unul dintre service-urile noastre partenere din tara.

Specificatii tehnice

Mufa 2 pini tata
Inaltime - 22mm
Diametru filet - 20,8mm
Lungime totala - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura