Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor temperatura motor pentru incarcator frontal JCB 409FM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 409FM
Cod produs
4TOFVUJ5-AM
Out Of stock
Descriere
Vrei sa fii mereu in siguranta si sa faci fata oricarei activitati demne de un incarcator frontal? Atunci ai nevoie de inteligentul senzor temperatura motor JCB 409FM din oferta noastra. Dragostea si pasiunea pentru utilaje ne-a adus pe amandoi pe aceasta pagina, draga cititorule. Amandoi stim cat de importanta este viata motorului, de aceea vrem sa-ti povestim cate ceva despre acest senzor minunat. El este sinonim cu fiabilitatea si performanta. Iar precizia cu care detecteaza fluctuatiile de temperatura contribuie la evitarea unor eventuale defectiuni nedorite. Asigura-i motorului viata lunga in orice tip de conditii de operare!

Investeste azi in viitorul utilajului tau, ca maine sa nu ai cheltuieli nedorite pentru eventuale reparatii! Echipa ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitie cu orice informatie ai nevoie. Poti apela oricand la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita, unde vei gasi sfaturi si solutii personalizate. Ne dorim ca fiecare client sa se bucure de o experienta de cumparare cum n-a mai intalnit pana acum.

Senzor temperatura motor JCB 409FM - steluta ta norocoasa

Schimbam un pic registrul, pentru ca aceasta sectiune a articolului ne impune sa fim ceva mai rigurosi si sa adoptam un limbaj mai de lemn. Ei bine, acest senzor de temperatura, care este cam de dimensiunea degetului mic de la mana (eh, nu ne-am putut abtine!), iti poate face viata un calvar. El este pozitionat in blocul motor, adica intr-un ansamblu in care exista temperaturi uriase, emanate cu o rapiditate de nedescris. Rolul lui este de a monitoriza nivelul de caldura din acest sistem. In cazul unor dereglari de temperatura, senzorul transmite semnale catre un alt sistem, incercand sa tina sub control turatia constanta a motorului. Cand apar insa defectiuni la nivelul senzorului (uzura, coroziune, lovituri etc.), inseamna ca a venit timpul sa-l inlocuiesti.

ACN Piese Utilaje - hai sa vezi cat de usor este cu noi!

Sigur ai auzit de noi. Asta, pentru ca aici, la ACN Piese Utilaje, avem un mic secret: pentru ca stim ce provocari si costuri ai, iti facilitam munca oferindu-ti solutii complete pentru problemele tale. De aceea, ti-am pregatit un pachet complet, greu de refuzat: consultanta tehnica gratuita, experienta exceptionala de cumparare si o relatie de prietenie sincera si de durata. Hai sa ne cunooosti!

Garantie

Odata ce vei cumpara acest senzor temperatura motor pentru incarcator frontal JCB 409FM  din oferta noastra, vei primi si un certificat de garantie de 6 luni. Noi stim ca micuta piesa este, de regula, in stare perfecta de functionara, dar cateodata intervin exceptii nedorite, cum ar fi erorile de fabricatie. Deci nu uita sa pastrezi documentele incheiate la cumparare si, daca observi eventuale defecte, nu ezita sa ne contactezi.

Livrare

Comanzi acum un senzor temperatura motor JCB 409FM si tot acum noi mergem sa-l luam de pe raftul lui din depozit si sa-l pregatim de drum. Il vei avea in aproximativ 24 de ore, oriunde-n tara te-ai afla. Nimic mai simplu! Cu noi e o reala placere sa faci fata provocarilor de pe santier. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice informatii de care ai nevoie.

Montaj

Ca sa fii sigur ca totul va merga ca uns si ca utilajul tau va functiona la capacitate maxima, iti sugeram sa lasi montajul pe mainile unor specialisti. Sa stii ca ACN Piese Utilaje te poate pune in legatura cu un service autorizat din zona ta, care cunoaste toate chichitele utilajului. Oricum, chiar daca nu apelezi la el, tot va trebui sa tii cont de ceea ce scrie in manual!

Specificatii tehnice

Mufa 2 pini tata
Inaltime - 22mm
Diametru filet - 20,8mm
Lungime totala - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura