Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor temperatura motor pentru incarcator frontal JCB 426BM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 426BM
Cod produs
6N5PEDM4-AM
Out Of stock
Descriere
Incepe o noua etapa in viata utilajului, oferindu-i motorului un plus de siguranta, cu acest micut senzor temperatura motor JCB 426BM din oferta noastra! Descopera performanta la cote maxime cu aceasta piesa de schimb. De la ea obtii mereu informatii pretioase legate de temperatura motorului si doar ea te ghideaza sa iei cele mai bune decizii pentru utilajul tau. Sa aruncam o scurta privire asupra avantajelor acestui senzor. El protejeaza motorul ca un gardian si te ajuta sa-ti gestionezi utilajul in mod eficient. Astfel, vei evita opririle neprevazute si reparatiile costisitoare. Inlocuieste stresul cu linistea si economiseste timp si bani!

Este momentul sa-i oferi utilajului tau doi aliati de incredere: acest senzor de temperatura si echipa ACN Piese Utilaje. Previno defectiunile costisitoare si intreruperile de flux de lucru si alege sa-ti devenim noi furnizor de piese de calitate! Nu ezita sa ne contactezi! Protejeaza-ti investitia!

Senzor temperatura motor JCB 426BM - pentru performanta de varf!

Aceasta piesa micuta si colorata are lungimea degetului mic de la mana. Este pozitionata in blocul motor, adica intr-un ansamblu in care exista temperaturi uriase, emanate cu o rapiditate de nedescris. Senzorul are rolul de a monitoriza temperatura din ansamblul in care se afla. In cazul unor dereglari, el sesizeaza anomalia transmitand semnale catre un alt sistem, in incercarea de a tine sub control turatia constanta a motorului. Cand apar insa defectiuni la nivelul senzorului (uzura, coroziune, lovituri etc.), atunci a venit timpul sa-l inlocuiesti.

ACN Piese Utilaje - hai sa vezi cat de usor este cu noi!

Bine ai venit in casa noastra: ACN Piese Utilaje, unde ne preocupam cu adevarat de clientii nostri! Daca esti in cautarea unor piese de schimb pentru utilajul tau greu, atunci ai ajuns unde trebuie. Suntem aici pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a-ti oferi solutii complete la nevoile tale. Prin noi, primesti nu doar piese de schimb, ci si o echipa de prieteni cu expertiza tehnica, precum si o experienta de cumparare fara cusur. Adaugam un serviciu de consultanta tehnica gratuita si promisiunea unei colaborari axata pe relatii sincere si durabile. Si gata cocktailul. Contacteaza-ne!

Garantie

Odata cu acest senzor temperatura motor pentru incarcator frontal JCB 426BM din oferta noastra, vei primi si un certificat de garantie de 6 luni. Noi stim ca piesa este, de regula, in stare perfecta de functionare, dar cateodata apar erori de fabricatie. Deci nu uita sa pastrezi documentele incheiate la cumparare si, daca observi eventuale defecte, da-ne un semn.

Livrare

Esti gata sa comanzi un senzor temperatura motor JCB 426BM si te-ntrebi cand o sa-ti ajunga? - In aproximativ 24 de ore! Noi ne-am pus deja in miscare: am sunat la depozit, unde colegii nostri l-au gasit deja si acum il ambaleaza. Cu sprijinul ACN Piese Utilaje, poti aborda oricand cu incredere orice provocare intalnita pe santier. Nu ezita sa ne contactezi!

Montaj

Ca sa fii sigur ca totul va merga ca uns si ca utilajul tau va functiona la capacitate maxima, iti sugeram sa lasi montajul pe mainile specialistilor. Sa stii ca ACN Piese Utilaje te poate pune in legatura cu un service autorizat din zona ta, care cunoaste toate chichitele utilajului. Daca nu apelezi la el, tine cont de normele de siguranta!

Specificatii tehnice

Mufa 2 pini tata
Inaltime - 22mm
Diametru filet - 20,8mm
Lungime totala - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura