Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat incarcare buldoexcavator Caterpillar 430F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430F2
Cod produs
E8673LBC-LA
Out Of stock
Descriere
Bucsa varf brat incarcare Caterpillar 430F2 este o piesa importanta care contribuie la performanta si siguranta utilajului tau de constructii. Aceasta piesa are rolul de a diminua uzura dintre bolt si locul unde se monteaza, permitand astfel o miscare exacta si stabila a bratului de incarcare. Bucsa varf brat incarcare este confectionata din otel de cea mai buna calitate, care rezista la uzura si coroziune.
La ACN Piese Utilaje vei gasi o gama variata de bucsi varf brat incarcare, precum si alte piese pentru foarte multe marci si modele. Toate piesele sunt originale sau aftermarket, garantate si certificate de specialistii nostri. De asemenea, beneficiezi de preturi avantajoase si livrare prompta in toata tara. ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere in domeniul pieselor pentru utilaje de constructii. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Convinge-te singur!

Bucsa varf brat incarcare Caterpillar 430F2 - Esentiala pentru functionarea perfecta a masinariei tale!
Cum afli daca vechea ta bucsa varf brat incarcare trebuie schimbata? Exista cateva semne care iti pot indica acest lucru: zgomote neobisnuite la miscarea bratului de incarcare, joc mare intre bolt si locul de montaj, uzura vizibila a piesei sau dificultate la manevrarea utilajului. Aceste semne pot fi generate de diferiti factori, cum ar fi: frecarea frecventa intre piese, suprasolicitarea bratului de incarcare, lubrifierea inadecvata sau montarea incorecta a bucsii. Daca observi oricare dintre aceste semne, nu ezita sa contactezi ACN Piese Utilaje pentru a comanda o bucsa noua.

Abia asteptam sa te auzim!
ACN Piese Utilaje te ajuta sa le alegi piesele potrivite cerintelor tale. Echipa noastra de consultanti iti sta la dispozitie cu sfaturi si recomandari profesionale, bazate pe experienta si cunostinte tehnice. Indiferent de problema pe care o ai cu utilajul tau, noi te vom ajuta sa gasesti solutia optima. Contacteaza-ne acum si descopera oferta noastra!

Livrare
Traim in era vitezei si din acest motiv avem livrare fulger. Te vei bucura de bucsa varf brat incarcare pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2 in doar 24h oriunde in tara. Daca doresti poti ridica piesele de care ai nevoie de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Recomandam intotdeauna ca efectuare amontajului sa se realizeze intr-un service autorizat. Asta pentru a fi sigur de calitatea serviciului. In cazul in care nu ai la dispozitie sau nu cunosti un service autorizat, ACN Piese Utilaj iti pune la dispozitie contactul mai multor service-uri partenere.

Specificatii tehnice

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura