Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat incarcare buldoexcavator Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Cod produs
VMABJ6HG-LA
Out Of stock
Descriere
Bucsa varf brat incarcare Caterpillar 428F2 este menita sa asigure performante exceptionale pe santier. Aceasta piesa de inalta calitate are un rol vital in preluarea uzurii dintre bolt si locul unde se monteaza. Astfel, garantand o functionare eficienta si sigura a bratului de incarcare. Cu 428F2, vei fi pregatit sa faci fata cu succes provocarilor din domeniul constructiilor. Indiferent cat de solicitant ar fi proiectul cu piese de calitate e imposibil sa nu reusesti cu brio.

La ACN Piese Utilaje, suntem dedicati furnizarii unei game variate de piese de schimb pentru utilaje de constructii, si modelul 428F2 nu face exceptie. Cu un stoc generos de bucsi si alte piese esentiale pentru acest model, vei gasi cu usurinta piesele de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul la performante maxime. Suntem aici pentru a-ti asigura ca utilajul tau va functiona fara probleme pe santier, indiferent de provocarile cu care te confrunti.

Bucsa varf brat incarcare Caterpillar 428F2 - Piesa care nu te lasa la greu!
Ce a determinat nevoia de inlocuire a bucsei vechi? Utilizarea intensiva in medii de lucru dure poate duce la uzura naturala a bucsei. Aceasta poate fi cauzata de expunerea la conditii extreme sau sarcini grele, dar nu trebuie sa-ti faci griji. ACN Piese Utilaje este aici pentru a-ti facilita gasirea rapida pieselor de inlocuire si pentru a-ti oferi consultanta gratuita pentru a te ajuta sa iei decizia corecta.

Suntem prieteni de nadejde!
La ACN, ne preocupam nu doar de furnizarea de piese de calitate superioara, ci si de satisfactia clientilor nostri. Asadar, oferim asistenta personalizata pentru a te ghida in procesul de selectie a pieselor potrivite. Cu ACN Piese Utilaje, vei avea intotdeauna suportul de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul la performante de top. In acest fel vei face fata cu succes tuturor proiectelor tale.

Livrare
Produsul nostru bucsa varf brat incarcare pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2 este disponibil cu doua optiuni de livrare pentru a-ti satisface nevoile in cel mai rapid si convenabil mod posibil. Pentru cei care doresc o solutie rapida si comoda, oferim serviciul de livrare in 24 de ore. Daca preferi sa iti ridici personal produsul, te invitam sa vii la sediul nostru, situat in apropiere de Bucuresti.

Montaj
Recomandam intotdeauna ca efectuare amontajului sa se realizeze intr-un service autorizat. Asta pentru a fi sigur de calitatea serviciului. In cazul in care nu ai la dispozitie sau nu cunosti un service autorizat, ACN Piese Utilaj iti pune la dispozitie contactul mai multor service-uri partenere.

Specificatii tehnice

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura