Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor temperatura motor pentru generator JCB G141

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
09JLPTUQ-SC
Out Of stock
Descriere
Drumul catre atingerea obiectivelor poate fi lung, anevoios si cel mult partial reusit, sau poate fi scurt, intens si cu rezultate stralucitoare. Diferenta nu o face doar tipul sau stilul de management. Diferenta o face starea de functionare a utilajelor, piesele de schimb cu care le redai vigoarea si supletea. Iar printre acestea in mod cert trebuie sa se regaseasca si acest nou senzor temperatura motor JCB G141 pe care il detinem. Este rezistent la lucru, pastrandu-si caracteristicile, pe termen lung. Comanda-l, ca-ti trebuie! Produs compatibil si cu variantele: JCB G141QS, JCB G141QX, JCB G141X.

Atunci cand opresti generatorul, la finalul zilei de lucru, si il mangai bucuros pe capac incearca sa nu uiti ca nu este suficient. Asigura-i o revizie la final, vezi ce ii mai trebuie si, obligatoriu, schimba-i componentele uzate. Acesta este secretul unei afaceri de succes - starea de sanatate si vitalitate a echipamentului tau. Intretine-l corespunzator si vei avea numai de castigat. Gasesti la noi produse de cea mai buna calitate destinate reparatiei lui. Gasesti la noi si suportul tehnic de care ai nevoie, intotdeauna, pentru a mentine functionalitatea masinii la parametri optimi. Suna-ne!

Senzor temperatura motor JCB G141 reda motorului vigoarea si supletea
Senzorii de temperatura pentru motoarele echipamentelor industriale precum generatoarele JCB, au functii importante in monitorizarea si gestionarea temperaturii motorului pentru a preveni supraincalzirea si a asigura functionarea corecta a motorului. Senzorii de temperatura transmit datele lor catre unitatea de control a motorului (ECU) a vehiculului, care poate lua decizii, cum ar fi ajustarea amestecului de combustibil sau cresterea ventilatiei pentru a mentine temperatura in limitele normale.

Ne-ai sunat, s-a rezolvat!
Confortul psihic al clientilor reprezinta una din prioritatile noastre principale. Da-ne un simplu telefon si unul dintre consilierii nostri specializati te va prelua si, cu intrebarile potrivite, va afla ce se intampla cu utilajul tau. Poti sa fii sigur ca iti va oferi solutiile tehnice cele mai bune, te va orienta inspre piesa de schimb potrivita, si, la final, iti va indica modalitatea cea mai simpla de livrare. Pretul? Care pret? Consultanta la noi este gratuita!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un senzor temperatura motor pentru generator JCB G141 vine la tine insotit intotdeauna de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Efectuam expeditia astfel incat ea sa fie: sigura, rapida si conforma cu comanda. Daca, insa, ai ceva timp la dispozitie, un portbagaj incapator si ai si drag sa ne intalnesti, poti face o vizita rapida la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Poti ridica cu mana ta piesele de schimb dorite, mai ales daca sunt diferite si in numar mai mare. Cumperi cate doresti. Spune-ne care metoda de expediere ti se pare cea mai buna utilizand datele din contact. Si noi ne conformam.

Montaj
Te poti deja relaxa si te poti gandi la viitor deja daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic certificat. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul fara fisura. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• Inaltime - 24mm
• Diametru filet - 12mm
• Lungime - 64mm
• 2 pini tata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura