Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor temperatura motor pentru generator JCB G91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
FQ2LE1DH-SC
Out Of stock
Descriere
Stocul de articole din categoria pieselor destinate motorizarii este organizat intr-o loc aparte al depozitului nostru. El deserveste, de regula, operatiunile de reparatie a motoarelor utilajelor. Sunt aranjate logic ca sa poata fi extrase rapid pentru expeditie, atunci cand un client face comanda. Asta inseamna: senzori de cea mai buna acuratete, inseamna grija pentru fiecare componenta, inseamna clienti selectivi, inseamna conditii deosebite de depozitare. Avem in colectia noastra, desigur, si acest senzor temperatura motor JCB G91 Vino sa-l ridici. Este in stare perfecta, este o mica minune a tehnicii. Produs compatibil si cu variantele: JCB G91QS, JCB G91QX, JCB G91X.

Lumea articolelor destinate motorizarii se misca repede iar, daca incerci sa ii dai de cap, risti sa te pierzi prin imensitatea ei. De aceea sunt nepermise achizitiile de componente improvizate sau de copii nereusite. Ele vor ceda primele, iar banii tai nu mai sunt ai tai. Asadar cauta intotdeauna produse recunoscute de piata, fi pretentios, pretinde maximul de calitate. Epoca jumatatilor de masura a apus. Rezista doar cei mai seriosi, cei cu respect pentru parteneri si pentru lucrul bine facut. Adica tu si noi. Mergem mai departe!

Senzor temperatura motor JCB G91 o mica minune a tehnicii
Senzorii de temperatura pentru motoarele echipamentelor industriale precum generatoarele JCB, au functii importante in monitorizarea si gestionarea temperaturii motorului pentru a preveni supraincalzirea si a asigura functionarea corecta a motorului. Senzorii de temperatura pot fi amplasati in diferite zone ale motorului pentru a masura temperatura in locuri critice, cum ar fi lichidul de racire, uleiul motorului sau alte componente.

Fie ploaie, fie vant, nu lasam omul la rand!
Serviciul nostru de consultanta iti este oferit intotdeauna gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Stiu sa iti ofere cele mai bune recomandari si nu dau gres niciodata. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt si foarte simpatici. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii esentiale precum si experienta consultantilor. Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Un senzor temperatura motor pentru generator JCB G91 este un articol tehnic care vine intotdeauna insotit de toata documentatia care atesta existente si calitatea lui. Aceasta inseamna si un certificat de garantie. Timp de 6 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie. Cand ai toate certificarile, ai si liniste!

Livrare
Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Si vorbim de orice localitate. In maxim 24 de ore curierul va iti bate la usa. Dar sa stii ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si le poti ridica personal. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact. Si am spus povestea asa! 😊

Montaj
Montajul e o treaba serioasa, “fratemeleu”. Nu poti da cu banul in stanga si in dreapta, la nimereala, caci risti sa ramai fara ei. Dar nici nu te zgarci incercand sa executi tu montajul. Nici asta nu e fezabila.  Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect de un mecanic. Unul bun, eventual unul recomandat de noi. Avem contacte ok.

Specificatii tehnice:

• Inaltime - 24mm
• Diametru filet - 12mm
• Lungime - 64mm
• 2 pini tata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura