Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW166

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW166
Cod produs
X7NMVTJY-IM
Out Of stock
Descriere
Dupa lungi si parca nesfarsite ore de munca, pana si utilajele par sa se simta obosite. Acestea au, la randul lor, nevoie de o pauza si de atentia ta. Asigura-te ca le acorzi cele mai bune ingrijiri cu acest tampon cilindru vibrare Bomag BW166 din oferta noastra. Arata-le ajutoarelor tale necuvantatoare ca iti pasa de ele! Asigura-te de buna lor functionare si de siguranta operatorilor cu cele mai bune piese de pe piata! Iti vei multumi pentru aceasta investitie cand vei vedea rezultatele extraordinare!

Manopera exceptionala a acestei componente, impreuna cu calitatea superioara a materialelor de fabricatie sunt atributele care o diferentiaza de celelalte oferte de pe piata. Aici la ACN facem tot posibilul pentru a-ti oferi cele mai bune piese pentru utilajele tale! Sistemul de transmisie al compactorului tau se va simti ca nou cu piesele din oferta noastra!

Un nou tampon cilindru vibrare Bomag BW166 - ocrotitorul sistemului de transmisie al utilajului tau!
Absorbind vibratiile care, pe termen lung, pot provoca aparitia defectiunilor, acest tampon cilindru vibrare Bomag BW166 ii ofera utilajului tau protectia de care are nevoie. Acesta nu discrimineaza pe nimeni, oferind aceeasi protectie tuturor modelelor de compactor cu care este compatibil. Atat compactoarele de model Bomag BW166DH, cat si cele de model Bomag BW166PDH se vor bucura de acelasi nivel de protectie in fata uzurii premature.

Noi te vom indruma, indiferent de problema!
Toti clientii nostri beneficiaza de serviciul nostru de consultanta gratuita, indiferent de problema avuta. Este fireasca aparitia intrebarilor, asa ca nu te teme sa ne contactezi! Te vom indruma cu drag catre raspunsul cautat!

Livrare
In momentul in care apar probleme, nimanui nu-i place sa astepte aparitia solutiilor. Noi ne dorim sa iti oferim solutii pentru problemele tale intr-un timp cat mai scurt! Noul tau tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW166 va ajunge la tine de la sediul nostru in aproximativ 24 de ore. Contacteaza-ne pentru a te asigura ca aceasta este solutia perfecta pentru tine!

Montaj
Oricat de buna ar fi piesa cumparata, un montaj necorespunzator poate sa strice tot! Din acest motiv noi, cei de la ACN iti sugeram sa apelezi la un service acreditat care sa iti ofere un montaj profesionist al piesei tale.

Specificatii tehnice

-170 x 90mm
-Cauciuc
-Filet M20
Trimite mesaj
Din Gura in Gura