Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW215, Bomag BW215D-40
Cod produs
5AMUGY8J-AP
Out Of stock
Descriere
Introducem performantul tampon cilindru vibrare Bomag BW215 insotitorul dupa care tanjea sistemul tau de transmisie! Asa cum te-am obisnuit, aici la ACN gasesti intotdeauna produsele de cele mai inalta calitate, pregatite special pentru utilajele tale. Cu ajutorul noului tampon cilindru, sistemul de transmisie se va simti usurat si te ajuta pe tine sa iti faci treaba mai repede si mai usor. Acest tampon poate deveni partenerul ideal, transformand fiecare zi de lucru intr-o placere pentru compactorul tau.

Ca totul sa fie la fel de simplu, sa mearga la fel de lin si sa suna la fel de frumos ca mai sus, aici la ACN iti oferim consultanta tehnica la doar un apel telefonic distanta… gratuit! Pentru ca visele sa devina realitate este important ca ceea ce cumperi sa se potriveasca cu ceea ce ai deja, iar noi exact informatiile acestea ti le oferim si nu numai.

Noul si calitativul tampon cilindru vibrare Bomag BW215 e la oferta!
Poate inca te intrebi „Totusi, de ce am nevoie de un tampon cilindru vibrare?”. Ei bine, imagineaza-ti ca sistemul de transmisie al  utilajului tau are o anumita durata de viata, perioada in care el functioneaza cel mai bine. Cu ajutorul unui asemenea tampon cilindru te poti asigura ca acea durata de viata sa se prelungeasca, piesa asigurand amortizare sistemului de transmisie.

Pentru explicatii si sfaturile iti punem la indemna serviciul nostru de consultanta gratuit!
Cel mai probabil indicatiile de aici nu te-au lamurit pana la final daca ai nevoie de aceasta piesa, de alta sau daca mai stii macar de ce ai ajuns aici de la inceput. Nu iti face griji, iti sarim oricum in ajutor cu serviciul nostru de consultanta tehnica. Ne suni si te ajutam pe tine si cazul tau concret cu sfaturile corespunzatoare legate de piese, montaj, mentenanta si orice altceva mai ai nevoie.

Livrare
Foarte interesant cum se intampla, dar cam intotdeauna piesele comandate ajung a doua zi! Pentru ca niciodata nu poti fi sigur daca e o urgenta sau nu, asa ca mai bine mai devreme decat mai tarziu! Comenzile se pot face atat online, dar si telefonic. Comanda acum, iar acest tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW215 ajunge imediat la tine!

Montaj
Asa cum iti oferim sfaturi despre ce sa cumperi, iti oferim sfaturi si despre cum sa folosesti ceea ce ai achizitionat de la noi. Pentru a te bucura de calitatea superioara a produsului ACN, iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat pentru montarea piesei, sau macar sa suni din nou la noi si sa iti oferim indrumarea necesara pentru a nu deteriora piesa in timpul montajului.

Specificatii tehnice

- 170 x 90mm
- cauciuc
- filet M20
- este compatibil si cu Bomag BW215D-40
Trimite mesaj
Din Gura in Gura