Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator New Holland LB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110
Cod produs
WFO67TDH-IA
Out Of stock
Descriere
Alegerea ta trebuie sa fie aceasta cruce cardan spate New Holland LB110 care se remarca de departe prin calitati extraordinare. A fost fabricata din material foarte rezistent care sa asigure produsului eficienta sporita. Crucea cardan se monteaza la puntea din spate a budldoexcavatorului. Are un pret foarte bun si este realizata cu respectarea normelor de productie. Prelucrarea excelenta a produsului aduce cu sine cresterea fiabilitatii utilajului.

Cu ce te mai putem ajuta? Stii ce iti propunem noi? Sa ne suni inainte de a plasa o comanda sau sa ne scrii. Iti oferim consultanta gratuita ca sa faci o alegere corecta pentru echipamentul tau. Ca sa ai acces la acest serviciu nu trebuie sa faci nimic complicat. Trebuie doar sa ne suni la numerele de telefon afisate sau sa ne scrii direct in formularul de pe site. Poti alege si varianta e-mail sau Whatsapp. Asistentii se vor ocupa urgent de problema ta!

Cruce cardan spate New Holland LB110 - comanda piesa online sau telefonic!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland LB110 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan spate New Holland LB110 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura