Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator New Holland LB110.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110.B
Cod produs
8AT4DEPO-IA
Out Of stock
Descriere
Toate articolele din ofertele ACN Piese Utilaje sunt realizate din materiale de calitate superioara, cu grad de rezistenta si durabilitate indelungat. Si pentru aceasta cruce cardan fata New Holland LB110.B s-a folosit un material deosebit de bun. Montarea crucii cardanice la puntea din fata a buldoexcavatorului va aduce beneficii sistemului de transmisie. Componenta din oferta noastra merita sa fie optiunea ta!

Suna si primesti gratuit consultanta tehnica! Fie problema ta cat de grava, fie ca nu stii exact modelul utilajului tau, fie ca nu stii care cruce cardanica e mai buna… Orice apare intempestiv in buna desfasurare a activitatii tale isi are rezolvarea alaturi de specialistii nostri. Ce, noi nu avem brate sa le punem la treaba? Mecanicii nostri te pot ajuta! Nu ezita sa ne contactezi atunci cand ai nevoie de informatii care te ajuta la mentenanta masinariei tale.

Cruce cardan fata New Holland LB110.B - ofera timp indelungat de exploatare!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland LB110.B are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan fata New Holland LB110.B si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura