Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95
Cod produs
2MU4J5AS-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan spate New Holland LB95 are calitatea superioara, dar o recomanda si pretul extrem de competitiv. Pentru ca performantele utilajului tau cresc atunci cand au parte de piese de schimb de calitate, monteaza aceasta componenta si ajuta-ti sistemul de transmisie al buldoexcavatorului sa functioneze in parametrii optimi. Puntea din spate este locul unde va fi amplasata crucea cardanica. Nu astepta si solicita o oferta!

Pentru ca ne dam seama cu nu toata lumea este experta in mecanica, ne ingrijim de nevoile clientilor nostri. Din acest motiv, am pus bazele un serviciu de consultanta care sprijina clientul pe tot parcursul achizitiei unui produs. Nu are cine sa monteze crucea cardanica si pierzi timp pretios? Programeaza si montajul ca sa iti iei de-o grija! Nu presupune sa te deplasezi, mecanicii nostri vin la tine cu service-ul mobil si rezolva problema pe loc!

Cruce cardan spate New Holland LB95 - ajuta functionarea optima a sistemului de transmisie!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland LB95 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Aceasta cruce cardan spate New Holland LB95 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura