Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate Fiat Kobelco T14

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco T14
Cod produs
7QB4EZL8-IA
Out Of stock
Descriere
Piesa prezentata de noi este o cruce cardan spate Fiat Kobelco T14 care isi propune sa te uimeasca prin calitatile tehnice pe care le detine. Piesa din oferta noastra este foarte eficienta si se monteaza la puntea din spate a incarcatorului telescopic. Este foarte eficienta si extrem de rezistenta, gata sa ajute transmisia utilajului sa functioneze optim. Nu ezita sa o alegi pentru echipamentul tau! Cere o oferta care sa-ti clarifice totul!

In prima faza, consultanta tehnica este complet gratuita, profita de ea la maxim! Apeleaza mereu la ACN Piese Utilaje! Utilajele tale vor avea parte de piese de schimb de calitate, iar tu te vei bucura de ofertele de pret senzationale pe care le avem! Descopera si serviciile noastre. Indiferent pe care il alegi, experienta, seriozitatea si promptitudinea te vor uimi. Insa pentru inceput, alege serviciul de consiliere, el este primul pas!

Cruce cardan spate Fiat Kobelco T14 - faina piesa, perfecta reparatie!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru incarcator telescopic Fiat Kobelco T14 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan spate Fiat Kobelco T14 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura